Oglasila se Megan Markl: Nije mi bilo zabranjeno da učestvujem u razgovorima

1
Profimedia

Megan Markl danas je negirala da joj je bilo zabranjeno da “se telefonski uključi” na jučerašnji kraljevski sastanak u Sendringemu iz Kanade – i umesto toga odlučila je da razgovore o napuštanju kraljevske porodice prepusti princu Hariju, prenosi Dejli mejl koji je ranije objavio informaciju da joj je bilo zabranjeno da se uključi u razgovore.

Zvaničnici Palate koji rade za kraljicu, princa Čarlsa i princa Vilijama rekli su da se ne slažu sa planom koji je par napravio tokom vikenda strahujući da bi razgovori mogli da budu snimljeni ili presretnuti dok bi vojvotkinja učestvovala iz Vankuvera, gde je ona sa sinom Arčiejem .

Ali danas je portparol Kensingtonske palate odbacio tvrdnje da je Megan bila isključena iz razgovora i rekao: “Na kraju su Saseksu odlučili da nije potrebno da se vojvotkinja pridruži”.

Megan je prema navodima lista bilo zabranjena da se uključi u sastanak iz Vankuvera. Zvaničnici Palate rekli su da je takva ideja odbačena, jer niko sigurno nije znao ko još neko možda sluša. Insajder je rekao: “Ovo je bila veoma poverljiva porodična rasprava, a ne konferencijski poziv.”

Prema izvorima jednog od urednika Dejli mejla Ričarda Keja evo šta se dešavalo tokom susreta u Norfolku:

Hari je stigao dva sata ranije kako bi osigurao sastanak jedan na jedan sa kraljicom da bi mogao da ispriča svoju stranu priče;

Megan nije smela da se pridruži raspravi na konferencijskom pozivu iz straha da razgovor neće ostati privatan;

Izvori bliski princu Čarslu rekli su da je upozorio Harija da nema „neograničene resurse” za podupiranje svog novog načina života;

Insajderi tvrde da se princ od Velsa uplašio da se njegov najmlađi sin nada da će plaćati porodične račune koristeći sredstva vojvodstva Kornvola;

Dvosatni sastanak kraljice, Čarlsa, Villijama i Harija odvijao se u “mirnom” okruženju;

Kraljica je u saopštenju koje je objavljeno posle današnjeg “kriznog porodičnog sastanka” navela da u potpunosti podržava želju svog unika i njegove supruge za drugačijim živtonim ulogama, ali je i navela da bi više volela da oni ostanu puni članovi kraljevske porodice sa svim kraljevskim obavezama.

Ona je rekla da posao po tom pitanju nije završen i da ona očekuje odluku narednih dana.

Hari i Megan su u sredu objavili da se povlače sa kraljevskih dužnosti i da žele da budu finansijski nezavisni.

Kraljica je u saopštenju navela i da su razgovori, kojima su prisustvovali i princ Čarls i Vilijam, bili veoma konstruktivni.

1 KOMENTAR

  1. nije se slagala ni sa jednim clanom SVOJE porodice sta ocekivati od nje. Gdegod da bue nece joj biti dobro jer je pojam nezadovoljstva u liku Megan

Comments are closed.