UŽIVAJTE U POTPUNOSTI BAŠ U SVAKOM TRENUTKU VAŠEG ODMORA I PROVEDITE SRETENJSKE PRAZNIKE NA JEDNOM OD NAJROMANTIČNIJIH MESTA BOKOKOTORSKOG ZALIVA. ONE&ONLY LUKZUSNI RIZORT SVETSKOG GLASA IDEALNO JE MESTO NA KOM ZALJUBLJENI MOGU DOŽIVETI “ME TIME“, VREME KOJE ĆE DUGO PAMTITI. EKSKLUZIVNI TRETMANI I SADRŽAJI SU KAO STVORENI DA U POTPUNOSTI UGODITE SEBI, ZATO ISKORISTITE FANTASTIČNU PROMO-PONUDU. ODMOR I LJUBAV SE SLAŽU, JER ODMOR I LJUBAV SU ONE&ONLY

Skriven između visokih brda, Bokokotorski zaliv kao da uvek čeka da ga neko iznova otkriva. Isto je mesto, ali doživljaj lepote nikad nije isti. Na tivatsku pistu, avioni sleću i rolaju točkove kao da hodaju modeli. Ponosno, graciozno i zadovoljno. Jer, sve je na tom parčetu Mediterana čarobno, nalik početku filma koji ste dugo čekali. Tu se sreću život i uživanje u životu.

Na manje od sat vremena leta od Beograda, tamo gde se savršeno spajaju more i planine, nalazi se One&Only Portonovi, mediteranska oaza luksuznog odmora. Vrata ovog  rizorta otvorena su za sve zaljubljene ljude koji žele da provedu praznike u okruženju koje im omogućava da se u potpunosti prepuste uživanju.

Besprekorno isplanirana ponuda prilagođena je zaljubljenima, da u svakom trenutku i na svakom mestu osetete sve blagodeti ovog rizorta. U slavu ljubavi, One&Only nudi tri noći po ceni dve, a svaki gost dobiće poklon dobrodošlice. Sve što ste zamišljali kao idealan odmor, sve to vas čeka u One&Only, mestu koje uvek prijatno iznenadi i koje izgleda lepše nego što uopšte možete i da zamislite. U One&Only vodi se briga o baš svakom detalju, zato je ovo idealna prilika da odmor provedete baš na mestu na kom je sve podređeno uživaju.

Neprikosnoveni tretmani Chenot Espace učiniće da se osetite u potpunosti relaksirani, a One&Only samo ovom prilikom tretmane nudi sa 15% popusta uz besplatnu konsultaciju sa iskusnim Chenot Espace timom doktora i terapeuta koji će vas voditi kroz proces i nova iskustva relaksacije. Za potpun ugođaj u ponudi je i korišćenje saune, parnog kupatila i unutrašnjeg bazena.

Sve je besprekorno isplanirano tako da zaljubljeni provedu nezaboravan odmor u ambijentu stvorenom za uživanje u životu.

Poseban akcenat je na romantičnoj večeri, za koju su zaduženi šefovi svetskog glasa. Svako jelo spremljeno u restoranima La Veranda, Tapasake i Sabia je nalik umetničkom delu, a svaki zalogaj je poseban gastronomski doživljaj i iskustvo.

Bićete u prilici da uživate u 4 sleda različitih menija, čaši prefinjenog šampanjca, a svaki zaljubljeni par dobiće i specijalan poklon. Večeri u sredu 14. februara i petak 16. februara biće ispraćene i ispunjene muzičkim nastupima, kako bi uz hranu i adaptiran ambijent vaš doživljaj bio savršen, baš kako i dolikuje danu zaljubljenih.

Sve što treba da uradite je da se što pre prijavite i da odbrojavate dane, jer kad zakoračite u One&Only, počinje vaš savršen odmor ispunjen uživanjem, ljubavlju, odmor koji ćete zasigurno dugo pamtiti, sve dok se opet ne vratite u One&Only, vođeni tragom novih uživanja.

U ime ljubavi, za treću noć One&Only se pobrinuo da bude gratis, “night on us“. Sve detalje o ponudi ovog apsolutno romantičnog odmora pronađite na web sajtu One&Only https://www.oneandonlyresorts.com/portonovi/offers

Čekaju vas One&Only i romantičan odmor!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.