Objavljen roster za NBA All-star utakmicu slavnih

  0

  ESPN i NBA objavljuju rostere za 2022 Ruffles NBA All-Star utakmicu slavnih  

  • Kesidi Habart se vraća kao voditelj sa novim analitičarima Kendrikom Perkinsom i Ričardom Džefersonom; izveštava Monika MekNut
  • Postava slavnih ličnosti i zvezda uključuje komičarku Tifani Hediš, repere i izvođače Anuel AA, Machine Gun Kellyja, Džeka Harloua i Kvejvoa, glumca Ranvir Singa i gradonačelnika Klivlenda Džastina Biba
  • Članovi tima povodom 75. godišnjice NBA i članovi Nejsmit košarkaške Kuće slavnih Dominik Vilkins i Bil Volton biće glavni treneri

  ESPN i NBA objavili su rostere za Ruffles NBA All Star Celebrity Game 2022, koji uključuju glumce, komičare, pevače, repere, sportiste i još mnoge. ESPN će ekskluzivno prenositi utakmicu u petak, 18. februara u 19 časova (ET) kao deo ukupnog NBA All-Star prenosa. Utakmica će se igrati u Volštajn centru u Klivlendu.

  NBA reporterka i voditeljka ESPN-a Kesidi Habart vratiće se kao domaćin prenosa da bi vodila razgovore u vezi sa utakmicom. ESPN NBA analitičari Kendrik Perkins i Ričard Džeferson, koji blisko sarađuju na ESPN-ovim programom NBA Today, biće prvi analitičari Celebrity utakmice, dok se Monika MekNut prvi put pojavljuje kao Celebrity Game reporter. Tim za prenos biće mobilan i tokom utakmice će obavljati intervjue sa trenerima i igračima.

  Svestrani izvođač Mašin Gan Keli, rođen u Klivlendu, zatim reper Džek Harlou, komičarka Tifani Hediš, gradonačelnik Klivlenda Džastin M. Bib, Peleton instruktor Aleks Tusen, kao i voditeljka, glumica, sportistkinja i model Britni Elena debitovaće u Utakmici slavnih, pridruživši se hip-hop senzaciji Kvejvu, koji će se vratiti za svoje peto pojavljivanje u Utakmici slavnih. Dodatni igrači su portorikanski reper Anuel AA, ABC-jev The Bachelor Mat Džejms, zvezde kantri muzike Kejn Braun i Džimi Alen, zajedno sa renomiranim sportistima iz prošlosti i sadašnjosti, uključujući defanzivca Klivlenda Braunsa Majlsa Gereta, krilo Las Vegas Acesa Deariku Hambi, legende Klivlend Kavalirsa Bubi Gibson i Andersona Varežaoa, i olimpijca i profesionalnog skejtbordera Najdža Hjustona.

  Članovi tima za proslavu 75. NBA sezone i članovi Nejsmit Memorijal košarkaške kuće slavnih Dominik Vilkins i Bil Volton biće kao glavni treneri na utakmici. Celokupni spiskovi za Tim Walton i Tim Nique su ispod.

  Team Walton
  Jimmie Allen (singer, songwriter)
  Brittney Elena (host, actress, athlete and model)
  Machine Gun Kelly (singer, songwriter)
  Dearica Hamby (Las Vegas Aces forward)
  Noah Carlock (Fanatics All-In Challenge Winner)
  Nyjah Huston (Olympian, professional skateboarder)
  Matt James (ABC’s The Bachelor)
  Quavo (rapper, recording artist)
  Ranveer Singh (actor)
  Alex Toussaint (Peloton instructor)
  Anderson Varejao (Cleveland Cavaliers legend)
  Team Nique
  Anuel AA (rapper)
  Mayor Justin Bibb (Mayor of Cleveland)
  Kane Brown (singer, songwriter)
  Myles Garrett (Cleveland Browns defensive end)
  Booby Gibson (Cleveland Cavaliers legend)
  Tiffany Haddish (comedian, actress and author)
  Jack Harlow (rapper, recording artist)
  Crissa Jackson (Harlem Globetrotters player)
  Anjali Ranadivé (singer, songwriter)
  Gianmarco Tamberi (Olympic high jump champion)
   

  Kao što je prethodno najavljeno, početak utakmica će obeležiti takmičenje Ruffles Ridge 4-point Shooting Competition, a Ruffles i NBA će donirati 4.000$ za podršku fondu Thurgood Marshall koledža za svaki pogodak, sa minimum 40.000$. 

  2022 Ruffles NBA All-Star Celebrity Game takođe će biti dostupna preko ESPN aplikacije. Više detalja o pokrivanju NBA All-Stara na ESPN biće uskoro objavljeno.