“Novak je slobodan. Da li je dobro? Ma on je super. Jedva čeka turnir”: Porodica Đoković objavila “pobedu prava i pravde”

0
Printscreen/YouTube/Wish&Go

Porodica Novaka Đokovića organizovala je konferenciju za štampu kako bi se obratili javnosti i objasnili kakva je trenutna situacija u slučaj “Novak Đoković protiv Australije”.

Đokovićev otac je na početku rekao da je “Novak pobedio” i najavio da će Đorđe, Novakov najmlađi brat, objasniti šta se sada dešava u Australiji i šta nas očekuje.

Đorđe Đoković se zahvalio medijima na pažnji, “narodu širom sveta na podršci Novaku”, ali i australijskom pravnom sistemu i sudiji Keliju.

“I za njih je ova situacija konfliktna, ali su presudili fer i korektno. Sudija je detaljno i neutralno vodio čitav slučaj i na tome smo mu zahvalni. Zato je Novak sada slobodan”, rekao je Đorđe.

On je naglasio da je Novak trenirao i bio na teniskom terenu.

“Zbog toga je i otišao tamo. Da obori još jedan rekord. Da igra tenis i da radi ono u čemu je najbolji. Etiketiran je na razne načine, ali se uvek zalagao za slobodu izbora i pratio svoje ideale”, dodao je on.

Rekao je da je osnovni povod za konferenciju zadovoljstvo porodice Đoković zbog toga što je “pravda zadovoljena”.

Naglasio je, međutim, da danas kruže različite priče o tome šta će se tek događati.

Pred kraj konferencije, na pitanje kako je Novak sada, njegov otac je odgovorio:

“Da li je dobro? Ma on je super. Jedva čeka turnir. Osvojiće još 10 Grend slemova”.

POSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite ime