Nova on line konferencija u okviru programa Coca-Cola podrška mladima

  0

  Koje veštine se cene za rad u ugostiteljstvu  i kako da ih steknu mladi koji žele profesionalno da se razvijaju u ovoj oblasti? Kako beležiti uspeh i rezultate u Horeca industriji čak i u izazovnim vremenima? Šta je platforma Horeca zajednica i koje pogodnosti nudi korisnicima?

  Odgovore na ova pitanja daće druga po redu besplatna online konferencija u okviru programa Coca-Cola podrška mladima, pod nazivom „HORECA ZAJEDNICA ZA NOVU BUDUĆNOST“. U okviru konferencije, svoje uspešne priče podeliće iskusni i inspirativni govornici iz Horeca sektora, a biće pokrenuta i nova platforma Horeca zajednica namenjena svima koji posluju u ugostiteljstvu, ali i onima koji zaposlenje traže upravo u ovoj oblasti.

  Online konferencija biće održana u petak, 20. novembra 2020. godine u 12h putem online platforme.

  Praćenje konferencije je potpuno besplatno. Svi zainteresovani mogu da se registruju putem sajta https://event.webinarjam.com/channel/podrskamladimaHoReCa nakon čega će im biti prosleđen i pristupni link za učešće na konferenciji.

  Na ovaj način Coca-Cola HBC Srbija dodatno pruža podršku Horeca sektoru, ali i osnažuje mlade koji treba da započnu svoje karijere u ovoj oblasti. Program Coca-Cola podrška mladima mesto je gde mladi kroz edukativne vebinare, inspirativne predavače a potom i mentorstva zaposlenih u kompaniji, mogu da se upoznaju sa primerima dobre prakse, dobiju smernice i praktična znanja, kako bi započeli sopstveni biznis ili karijeru na tržištu rada.