Nova linija KETO proizvoda iz brenda Vitalia dostupna potrošačima u Srbiji

    0

    Kompanija Vitalia, regionalni lider u domenu zdrave hrane,  lansirala je originalnu  KETO liniju proizvoda vrhunskog kvaliteta i jedinstvenog sastava, koja je od sada dostupna i potrošačima u Srbiji. Ovu unikatnu liniju proizvoda, razvijenu kako bi ponudila zdrave i ukusne obroke potrošačima koji praktikuju ketogeni način ishrane, mogu se pronaći na policama bolje snabdevenih  supremarketa: Idea, Idea organic, Roda, Mercator centar, Dis, Vero, Maxi, Tempo, Univerexport i Aroma.

    Vitalia KETO liniju čine keto musli, keto krekeri i keto truffles. Keto muesli specifičan je povisokom sadržaju masti i niskom nivou ugljenih hidrata, bogatstvu proteina i vlakana, a dolazi u tri ukusa: kombinacija jezgrastog voća i cimeta, kokosa i kakaa, te čokolade, jezgrastog voća i semenki. Keto krekeri napravljeni su od šest vrsta semena superhrane i obogaćeni proteinima graška i aromom origana. Ovi krekeri su savršen ručak ili večernji obrok, sa malo masti i bez ugljenih hidrata. Keto truffles, zdrav i ukusni desert, napravljen je od kvalitetne tamne čokolade, kikiriki putera i hrskavih oraha, i predstavlja neodoljiv završetak obroka.

    Ketogena ishrana postala je trend u svetu, jer se tokom nje unosi minimalna količina ugljenih hidrata i visok procenat zdravih masnoća. „Keto dijeta je trenutno najpopularniji način ishrane u svetu, jer ne morate da gladujete, a gubite kilograme. Pored pozitivnog uticaja na kilažu, nova Vitalia KETO linija poboljšava kardio i mentalno zdravlje, podstiče rad mišića, ubrzava sagorevanje masti i omogućava bolju kontrolu dijabetesa“, kaže Iskra Vetađokoska Mucunska, suvlasnik i generalni menadžer kompanije Vitalia.