Do nedelje 28. juna u svim dilerstvima u Srbiji kompanije FCA Srbija aktuelna je posebna prodajna akcija, javnosti od ranije poznata kao dvadesetpetočasovna „Noć čuda“, četiri godine ove manifestacije, otvorenih vrata naših salona sa mnoštvom sadržaja za sve zainteresovane za brendove Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep i Abarth, ove godine obeležava se po peti put u vidu „Nedelje čuda“.

Ova nedelja „The Week of Miracles“, u ovoj formi, organizuje se isključivo iz predostrožnosti u trajanju od sedam dana kada potencijalni kupci u našim salonima mogu da izbegnu gužve i okupljanja većeg broja ljudi na jednom mestu, i tako, od prodajnog, stručnog osoblja od poverenja u ambijentu u kojem se pridržavamo mera sigurnosti i preporuka za dobrobit našeg zdravlja, klijenti mogu da odaberu vozilo koje su želeli po uslovima koji su karakteristični za i na snazi samo u „Nedelji čuda“.

Car@home je još jedan od načina detaljnog uvida u modele i načina kupovine, a reč je o mogućnosti koju je uvela i osmislila FCA grupa, gde kupci iz svojih domova mogu detaljno da se upoznaju sa ponudom i svim pojedinostima vozila koji ih interesuju na lak i brz način preko svog računara uz pomoć i direktnu komunikaciju sa prodavcem.

Detaljne komercijalne ponude su na linkovima, https://www.fiatakcija.com/week-of-miracles/fiat/https://fiatakcija.com/week-of-miracles/jeep/ , a dilerstvo je dostupno:http://www.fiatsrbija.rs/dileri/https://www.fiatsrbija.rs/jeep-sajt/dileri/.

“Svi zainteresovani tokom ove nedelje mogu da obiđu salone i da vide sve novitete koji su bili spremni za sajam koji se nažalost nije održao, mogu da stupe u kontakt sa prodajnim osobljem i on line i da imaju mogućnost pregleda ponude i konsultuju se kao da su u salonima”, rekao je Igor Ševo, komercijalni direktor kompanije FCA Srbija d.o.o. Kragujevac.

Kada jer reč o novitetima koji su izloženi, a to su mild hybrid Fiat 500 i Jeep Compass proizveden u Evropi, “Nedelja čuda” prava je prilika da se predstave tržištu koje nije imalo prilike da ih vidi.  Jasno je da su prednosti ovih vozila ekološke i dobrobit ove ponude je poznata i jasna, ali za kupca o kome se isključivo misli veoma je važna činjenica i prednost da se npr. brend Jeep proizveden u Evropi, Italiji nudi bez carine i bez dugog i skupog transporta. Međutim, ovo je samo početak i na tržištu će kompanija FCA Srbija imati i električne odnosno plag in hibridne verzije ovih vozila. Krajem godine pričaćemo više o elekrifikovanim izvedbama Jeep Renegade, Jeep Compass i Jeep Wrangler, i naravno Fiat 500 BEV! Pominjući Jeep Compass u “Nedelji čuda” ne možemo izostaviti da pomenemo najviši paket opreme Limited ovog modela koji igra važnu ulogu u C segment SUV vozilima i njegovu ponudu od 22.990 eura i ostale verzije čije su ponude dostupne na sajtu.

Brend Fiat u okviru akcije obuhvata promo pakete za 500L i Pandu, a izdvaja se Forte ponuda, po imenu paketa opreme koju smo pripremili za naše tržište jasno je da je reč o bogatoj opemi na verzijama modela Fiat Tipo, Sedan, HB/SW, model koji je drugu godinu zaredom broj jedan u prodaji fizičkim licima, što čini preko 23% tržišnog učešća. Za Tipo Sedan ponuda je 10.990 eura, a HB 11.490 eura. Fiat 500X 1.0 120KS sa turbo novim motorom i dvobojnom karoserijom u sklopu bogate Forte ponude je 15.990 eura. Fiat Panda launch edition i Fiat 500 launch edition mild hybrid u ponudi je od 9.490 eur i od 10.990 eur.

Fiat Professinal posebno se ističe: „Mi kao lideri na tržištu imamo i obavezu da našoj maloj privredi nudimo posebne uslove, ponuda je raznolika a posebna izvedba Fiat 500L Cross sa N1 homologacijom koja startuje od 10.990 evra pored ostalih modela i dalje je na snazi. Kada je reč o modelima iz viših klasa povoljnije cene dobijaju se popustima koji su i do 7.000 eura. Modeli su na raspolaganju za testiranje, bilo u pratnji prodavca ili se dovozi na adresu na test od dva sata, sve opet uz pridržavanje preporuka konkretno tako što klijent vozi a pratnja iz FCA sedi dijagonalno, a brend Mopar pre svega potvrđuje sertifikatom da je vozilo dezinfikovano i spremno za upotrebu.“

Komentara

  1. Lik Orijent
    26. јун 2020. 21:54

    Imam želju da kupim Fiat Tipo. Ne znam kakvi su drugi (prvi put kupujem nova kola) , ali Fiatova organizacija prodaje je dno dna. Ne znam u čemu je fora, ali njihovim dilerima je sasvim svejedno da li ćete da kupite kod njih ili ne. A tek ove kobajagi akcije gde je sve sniženo na istu cenu koja je i bila... mislim stvarno

  2. Strix
    28. јун 2020. 00:21

    Sviđa mi se strašno Jeep Renegade, ali je situacija malo nezgodna, besparica itd.Da, odličan je i Tipo, po meni, ima lepu liniju i motor je dobar.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.