U najnovijem intervjuu koji je Dritan Abazović, predsednik URA i nosilac liste „Crno na bijelo“ na nedavnim izborima u Crnoj Gori, dao za Face TV u Sarajevu, iskoristio je priliku da se našali na račun pitanja iz privatnog života.

Abazovića su upitali da li je oženjen.

„Nisam, ne da niko kćerku, možda nisu voleli pošto sam u opoziciji, možda su mi sada veće šanse“, odgovorio je on, prenele su „Vijesti„.

Javnost je nedavno i saznala da je rođeni brat Dritana Abazovića lekar Džihan Abazović koji radi u Beogradu. On je specijalista urgentne medicine, priznati je stručnjak u oblasti regenerativne medicine i primene matičnih ćelija za lečenje raznih bolesti. Bavi se primenom matićnih ćelija u ortopediji, neurologiji i u okviru lečenja COVID-19, a potpredsednik je Asocijacije za biologiju i regenerativnu medicinu.

Dritan Abazović je inače doktor političkih nauka. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu i bio student generacije.

Magistrirao je 2008. godine na Fakultetu političkih nauka Univerziteta Crne Gore, na smeru Međunarodni odnosi.V

Doktorirao je 2019. godine na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Sarajevu.

Posle nedavnih izbora u Crnoj Gori, nosilac liste koalicije „Za budućnost Crne Gore“ Zdravko Krivokapić, lider koalicije „Mir je naša nacija“ Aleksa Bečić i lider koalicije „Crno na bijelo“ Dritan Abazović, potpisali su predlog sporazuma o daljem zajedničkom delovanju i usvojili principe buduće vlade.

https://www.nstore.rs/product/nedeljnik-pretplata-na-elektronsko-izdanje-za-inostranstvo/
https://www.nstore.rs/product/godisnja-pretplata-na-magazin-nedeljnik/

Komentara

 1. Crnogorac
  19. септембар 2020. 16:30

  On i Bečić imaju već dovoljno godina da se može pretpostaviti da ih drugi pol ne zanima baš toliko. Mala je Crna Gora, svi znamo sve. Ali, bože moj, vrijeme je sveopšte tolerancije, pa i prema tome.

  1. Vesa
   19. септембар 2020. 19:26

   "Mala je Crna Gora, svi znamo sve" Nadasve ste poznati po diskreciji , babo jedna .

 2. Александар Поповић
  19. септембар 2020. 20:08

  Crnogorac@ Е, вала чоче, баш си приземан када сумњичиш могуће прве људе ЦГ, за сада ослобођене само од власти ДПС, а вероватно ускоро и од главног шефа М.Ђукановића. Нисам из редова прајдоваца, али они су признати и у Монтенегру. Зато ти не вреди денунцијација на сексуалној основи. Ако си ДПС партијац, преиспитај се да ли си за то, партијско, радно место. Да те због неспособности и нерада не помете ова демократска мета. А треба.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.