Osnovna škola „Dragan Kovačević“ iz Beograda, uručila je na svečanoj proslavi povodom Dana škole, zahvalnicu kompaniji NIS za doprinos u obrazovanju i vaspitanju učenika sa smetnjama u razvoju i invaliditetom. Zahvalnicu u ime kompanije NIS primila je Sandra Šmanja iz Sektora za društveno odgovorno poslovanje.

Proslava Dana škole obeležena je manifestacijom „Budi drug – Zajedno za društvenu odgovornost i inkluziju“. Tim povodom je i svečano puštena u rad kosa stepenišna platforma koja je donacija kompanije NIS, vredna više od tri miliona dinara.

Samo svi zajedno možemo da stvorimo bolje uslove za obrazovanje naše dece, a to i jeste naša obaveza. Sva deca vole da uče i otkrivaju i nijedno dete se ne razlikuje po tome, a naše je da im učinimo školu lepšim i boljim mesto za odrastanje“, rekla je Aleksandra Čamagić, gradska sekretarka za obrazovanje i dečiju zaštitu, dok je Silvana Pavlović, direktorka OŠ „Dragan Kovačević“, istakla značaj društveno odgovornih kompanija koje doprinose da učenici imaju što bolje uslove za rad i zahvalila kompaniji NIS na donaciji. Sandra Šmanja zahvalila se školi i gradu Beogradu na divnoj saradnji i partnerstvu.

Projekat je realizovan u okviru društveno odgovornog programa „Zajednici zajedno“ koji kompanija NIS sprovodi punih 15 godina i koji je u 2023. godini bio posvećen nauci i obrazovanju, kroz unapređenje nastavnog procesa i infrastrukture objekata osnovnih i srednjih škola, ali i podršku radu i razvoju naučnih ustanova.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.