Nije Praška, nego NAŠKA

    0

    Mi smo ponosni na svoje, čuvamo tradiciju i pravimo široooko. Vi možete da birate kvalitet, zdravije navike i uživanje u svakom zalogaju bez griže savesti.

    U Vojvodini, kao i u Neoplanti,  proizvodi se prave natenane kako bi se natenane i uživalo. Porodica je okupljena za stolom i svaki zalogaj dodatno zbližava i inspiriše. Bogatim izborom Neoplanta Delikates proizvoda već vekovima se ispisuje autentična priča plodne ravnice, gostoljubivih domaćina, veštih domaćica čiji specijaliteti mame osmeh na lice. Još kad je puna kuća i puna trpeza, puno je i srce domaćina. Iako su se vremena promenila, neke stvari uvek ostaju iste – kvalitetna hrana je izvor zadovoljstva. Da se široooko i zdravije gostimo, sada je tu i Naška!

    Novom, premium šunkom Naška, Neoplanta je proširila ponudu svojih Neoplanta Delikates proizvoda za uživanje u kvalitetnom obroku bez griže savesti. Naška šunka se pravi od 70% mesa buta, bez glutena ili pojačivača ukusa, uz smanjen procenat soli za 25% u odnosu na slične proizvode. Prateći trendove zdravijeg načina ishrane, u 100 grama Naške ima samo 75 kalorija uz minimalan udeo masti od 2%.

    Lagani zalogaji napravljeni od pilećih grudi ili stišnjene šunke, već su našli put do svojih potrošača. Novom premium šunkom Naška, Neoplanta je želela da im ponudi još jedan proizvod superiornog kvalieta i obogati izbor šunki na našem tržištu.