Deset, devet, osam, sedam, šest, pet, četiri, tri, dva, jedan, nula! Ako tokom 2021. godine zateknete Krizni štab kako odbrojava unazad, budite sigurni da smo opet pobedili ono što smo već pobedili. Ako ne, bar budite sigurni da ćete u ovoj godini nešto ubosti. Možda sedmicu na lotu. Sasvim sigurno, ako vi ništa ne ubodete, nešto će ubosti vas. Važno je samo da stignete na red…

PREDRAG KON Ako umesto sanitetskog potpukovnika u ovoj godini budete unapređeni u sanitetskog generala, to će biti definitivno kraj pandemije koronavirusa, jer su svi generali pametni posle bitke. Kandidujte se za predsednika Srbije, ne biste li svima pokazali ste u stvari sve ovo vreme bili Trojanski Kon.

BRANIMIR NESTOROVIĆ Što više pričate, to se više čini da su serološki testovi nazvani po vašim mudrim teorijama. Serologija po televizijama vam ide od ruke, pa posle pandemije otvorite školu za serologiju.

Veliki tekst Draže Petrovića o gledanju u zvezde poznatih ličnosti za 2021. godinu pročitajte u novogodišnjem dvobroju Nedeljnika.

SPECIJALNA NOVOGODIŠNJA AKCIJA

104 NEDELJNIKA i 12 poklon knjiga po neverovatnoj ceni od samo 11.999 dinara!

52 NEDELJNIKA i poklon knjiga „ISTORIJA 21. VEKA“ za samo 7.999 dinara!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.