“Nestao je Luka Jović. Gde je proveo veče…”: Sve je jači medijski pritisak na srpskog fudbalera

0
Profimedia

Kada je u 66. minutu napuštao teren na utakmici protiv Majorke koju je Real Madrid sinoć izgubio 1-0, Luki Joviću je trener Zinedin Zidan u prolazu “bacio kosku”. Za trud.

Mada španski mediji sve oštrije analiziraju igru mladog srpskog fudbalera koji je ovog leta bio jedno od zvučnijih pojačanja Real Madrida.

Pozivaju se na statistiku po kojoj je loptu dotakao samo 25 puta, da je imao najmanje pasova u ekipi, samo 12.

Još pesimističnije zvuči to što nije uputio nijedan šut prema golu, i da zapravo nijednom nije dotakao loptu u kaznenom prostoru Majorke.

“Praktično nije postojao“, pišu španski mediji.

Španska “Marka” je u kratkoj analizi navela da se Jović nije video na terenu, a na pitanje kako je proveo veče odgovorili su prikazom njegovog kretanja na terenu koje pokazuje da je uglavnom bio u krugu na centru igrališta.

“Jović je protiv Majorke loptu dotakao samo 25 puta, a nije bio ni blizu protivničkog gola. Ne nudi se, ne traži prostor, ne ulazi u šanse. Prilike koje mu je Zidan dao nije iskoristio, a vreme prolazi. Već je 63 dana kako je debitovao za Real i još uvek se čeka njegov gol, a toga na ovoj utakmici nije bilo ni u naznakama…”, navodi se u tekstu “Marke”.