Najbolji učenici Novog Sada dobili bicikle

 

Kompanija Neoplanta je i ove godine najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola Novog Sada poklonila 13 široooko bicikala i na taj način četvrtu godinu zaredom nastavila sa promocijom održivog razvoja i podstakla ekološku svest kod mladih generacija. Kao društveno odgovorna kompanija, poklone za dobro vladanje i ostvarene odlične rezultate Neoplanta je uručila u kulturnoj stanici Eđšeg u Novom Sadu.

 

„U skladu s našom dugoročnom posvećenošću ekološkim inicijativama i podrškom obrazovanju mladih, kompanija Neoplanta i ove godine sa ponosom nastavlja tradiciju nagrađivanja najboljih đaka Novog Sada. Ova inicijativa ne samo da ima za cilj da nagradi izuzetne učenike, već nastoji i da promoviše ekološku svest i podstakne održivi razvoj među mladim generacijama. Verujemo da je ulaganje u obrazovanje i zaštitu životne sredine ključno za stvaranje bolje budućnosti, a ovaj čin je samo jedan od načina na koji doprinosimo tom cilju“, naglasio je Saša Ćirić, menadžer marketinga i razvoja u kompaniji Neoplanta.

 

Tradicionalnim doniranjem bicikala najboljim učenicima Novog Sada, kompanija Neoplanta takođe želi da podstakne fizičku aktivnost kod mladih, kao i da ih inspiriše da biraju održive načine prevoza i doprinesu svom gradu i zdravijem okruženju Novog Sada.

 

Ovo je samo samo jedan od načina na koji Neoplanta ostvaruje svoju viziju održivog razvoja i aktivno doprinosi zajednici. Da podsetimo, Neoplanta je svoje poslovne procese uskladila sa najvišim evropskim ekološkim standardima i u svojoj fabrici postavila savremeno postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda koje sprečava uništavanje biodiverziteta u kanalu Dunav–Tisa–Dunav, postavila solarne panele, realizovala lokalne ekološke inicijative kao što su sadnja platana na teritoriji Novog Sada i uređenje renovirane Železničke stanice, a takođe je i u saradnji sa Nacionalnim parkom Fruška gora organizovala akciju čišćenja.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.