Neobično priznanje: Ministar Goran Trivan je džentlmen godine

3
Foto: Tanjug

Ministru zaštite životne sredine Goranu Trivanu sinoć je svečano uručeno specijalno priznanje za džentlmena godine, u okviru Regionalne konferencije “Jaka žena” održane u Vrnjačkoj banji.

Uz zahvalnost na ovom jedinstvenom priznanju, Trivan je naglasio da osobine koje krase džentlmene proističu iz lične kulture i vaspitanja, koji su neophodni u stvaranju boljeg životnog okruženja za sve, i očuvanja Srbije u svom njenom bogatstvu, saopštilo je ministarstvo.

“Iako danas zelene ideje o značaju zdrave životne sredine sve više uzimaju maha i lokalne samouprave se svojim aktivnostima i projektima sve više uključuju u njenu zaštitu, mora se neprekidno imati na umu da neće biti ni turizma, ni privrede, ni istinskog napretka, ukoliko ne poboljšamo stanje životne sredine u Srbiji,” naglasio je ministar.

Specijalno priznanje za džentlmena godine na Кonferenciji dodeljeno je i ambasadoru Arapske republike Egipat u Srbiji Amru Alguvejliju, a dodeljena su priznanja i najuspešnijim kompanijama i menadžerima za protekle dve godine.

Regionalna konferencija “Jaka žena” okupila je istaknute žene iz privrednog, društvenog i javnog života iz čitavog regiona, kao i najviše predstavnike lokalnih samouprava, privrednih komora i turističkih organizacija, s ciljem da podstakne međunarodnu saradnju i podrži osnaživanje žena kao značajne pokretačke snage društva, navedeno je u saopštenju.

3 KOMENTARA

  1. Привукао ме наслов да прочитам какво би то признање овај потпуно некомпетентан министар добио признање ? Признајем да сам био у дилеми да ли је нешто као “мистер кравата” или “најуреднија фризура”. И нисам много погрешио. Бар ће после неславне министарске каријере моћи да изиграва џентлмена код “јаких жена”.

  2. Zasto ne kazete i za” dzentlmenski skandal “organizatora tog dogadjaja,mada se u tekstu ni on ne navodi ali se predstavio najmladjim ucesnicima i radnicama Centra za socijalni rad kao glavni.I oni su ucestvovali u toj “festi” ali i izbaceni jer su seli da rucuaju sa ostalima.Zbog tanjira hrane jednom sedamnaestogodisnjaku je pripretio i da ce doci u skolu da ga pretuce.Dva autobusa sa radnicima Centra i deca u suzama su bila izbacena napolje.Dzenlmenski,nema sta tako da je i sama nagrada devalvirana i bez ikakvog smisla.Sramota.Cija je to manifestacija kada je organizator skandalozan!

Comments are closed.