“Nemojte da ličite na Martinovića i Rističevića…”: Sanda Rašković pozvala Obradovića da se izvini Mićunoviću

1
Foto Nedeljnik

Sanda Rašković Ivić, narodna poslanica i bivša funkcionerka DSS, oglasila se danas na Tviteru i apelovala na lidera Dveri Boška Obradovića da se izvini jednom od osnivača DS Dragoljubu Mićunoviću.

Rašković Ivić je reagovala na Obradovićev tvit u kojoj se lider “Dveri” obratio osnivaču Demokrata, a povodom njegove izjave o bojkotu izbora. Obradovićev uvredljiv tvit na račun Mićunovića izazvao je mnogo reakcija.

“Boško, nije Vam trebalo ono vređanje prof. Mićunovića. Nemojte po maniru da ličite na Martinovića i Rističevića, jer treba da postoji razlika između nas i njih. A ona je u toleranciji drugačijeg mišljenja i pristojnosti. Izvinite se Mićunoviću,molim Vas!”, napisala je.

Obradović je uvredio Mićunovića nakon njegovog intervjua “Blicu”, u kom je odbacio ideju bojkota izbora.

“Bojkot ostaje besmislen od početka do kraja. On je pasivan i ima opasnu crtu. Ako ne učestvujete na izborima, vi ste van legalnih institucija gde je ključan parlament. Ostaje i ono pitanje: šta posle tog bojkota? Ništa, videćemo… Šta ćete videti? “, rekao je Mićunović.

1 KOMENTAR

  1. Dosta je, g. Mićunoviću, neka ovih mladjih, zar stvarno mislite da još uvek možete bolje i pametnije od njih. Odustanite, pobogu, više!

Comments are closed.