Na poziv kineske kompanije „Pauer Čajna“, delegacija JKP „Beogradski metro i voz“ će od 8. do 12. jula boraviti u Kini, saopšteno je iz ovog gradskog preduzeća.

Beoinfo prenosi se da će tokom posete gradu Čengdu delegacija obići metro ovog grada i upoznati se sa drugom fazom radova na četvrtoj liniji metroa, kao i sa osamnaestom linijom metroa u tom gradu.

Predstavnici JKP „Beogradski metro i voz” će tokom svog boravka u gradu Čengdu prezentovati projekat „Beogradski metro“ svojim kineskim kolegama iz kompanije „Pauer Čajna“.

Navodi se da će nakon četvorodevne posete ovom gradu, deo delegacije JKP „Beogradski metro i voz“ posetiti i grad Šenžen, u kom će u narednih sedam dana obići radove na linijama metroa 4, 7, 9 i 12, koji su u različitim fazama izgradnje.

Pored obilazaka linija metroa, delegacija će imati niz stručnih seminara i predavanja u organizaciji domaćina na teme rada TBM mašina, načina izgradnje, organizacije gradilišta, enterijera podzemnih stanica i opremljenosti operativnog centra.

Komentar(1)

  1. BAVE SE METROLOGIJOM
    7. jula 2019. 11:07

    re: “Nemoj neko da kaže da ništa ne rade”: Prognoziraju da li bi zamišljeni beogradski metro mogao da prokišnjava zbog poplava u Beogradu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.