“Nemamo vremena…”

1
(BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/DS)

Epidemiolog i član Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 Predrag Kon poručio je da nemamo vremena za uveravanja i da nosimo maske.

On se obratio putem svog Fejsbuk profila.

“Nemamo vremena za uveravanjal… NOSITE MASKE!”, napisao je Kon.

Printscreen Facebook Predrag Kon

Epidemijska situacija u Srbiji pogoršala se prethodnih dana. Iako je danas zabeležen manji broj novozaraženih, 341, prethodnih dana na dnevnom nivou beležen je mnogo veći broj novozaraženih, skoro i do 800. Očekuje se rast novozaraženih i preko hiljadu dnevno. 

Privremena bolnica u Areni od juče, od podneva, radi ponovo i već je primila prve pacijente.

1 KOMENTAR

  1. Ako mislis na narod nose svi, ne znam zasto se ne obratis ovima u skupstini od 250 a preporucio si 30, na tv i u studiju na tv niko ne nosi maske, tvoja koleginica u sred radnog vremena konzumira alkohol i sedi tamo gde kazes da je najveci rizik, iz vlasti ti slave sve i svasta, dolaze ti i ambasadori i sva belosvetska bolest u studio na tv, niti voditelj masku iako si rekao u zatvorenom niti gost.. ako se poveca broj obolelih oni i ti bicete krivi sto nisi odreagovao gde treba. Narod ne krivi, narod ispasta vase gluposti.. i ako moze nesto normalno od preporuke, a te preporuke iz srednjeg veka nisu ni tad delovale dok nisu zrtvovali svoje vladare, tad se suzbila.

Comments are closed.