Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da nema nikakve veze sa optužbama zbog kojih je uhapšen direktor „Infrastrukture železnice Srbije“, da očekuje od nadležnih da rade u skladu sa zakonom i da je ona dostupna u svakom trenutku.

„Ni na koji način nisam učestvovala i nemam nikakve veze sa optužbama zbog kojih je uhapšen v. d. generalnog direktora ‘Infrastrukture železnice Srbije’ Miroljub Jevtić“, navela je Mihajlović u pisanoj izjavi povodom navoda da je uhapšeni direktor primao mito i davao deo njoj.

„Razočarana sam ponašanjem direktora Jevtića i svime što mu se stavlja na teret. Pozdravljam rad državnih organa u rasvetljavanju svih činjenica vezanih za ovaj slučaj. Po tome se vidi da Srbija danas nije više ista zemlja kao što je bila“, navela je Mihajlovićeva.

Ona od nadležnih pravosudnih organa očekuje da urade sve što je u skladu sa zakonom i istakla da je ona dostupna u svakom trenutku.

(Beta)

Komentar(1)

  1. Bobby
    12. januara 2020. 14:19

    Симптоматично је да сваки политичар СНС-а, у оваквим ситуацијама, изражава спремност, расположивост,... и ко зна шта још,... надлежним огранима. Шта то значи ? Какве су то поруке ? Додуше, у овом случају је недостајао фантомски полиграф, али све остало је исто. Значи, тужилаштво може да покрене истрагу, ако сам ја расположив, или спреман да се одазовем позиву ! И после оваквих изјава, неко ово назива државом.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.