Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se ne stidi što je kabinet sastavljala zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, nego da se time ponosi i poručila da sa Vučićem radi kao deo jednog tima.

Ona je na „TV Prva“ rekla da nema problem sa sujetom, niti sa tim da je zovu „fikus“ dok god „Srbija napreduje, dok rastu plate i penzije i smanjuje se nezaposlenost“, prenosi Blic.

Naglasila je da je Srbija zemlja pobednik u ekonomiji, uprkos krizi izazvanoj pandemijom koronavirusa.

„Kako god da me neki zovu, važno je da napredujemo“, poručila je Brnabić.

Na pitanje kako su se uklopili novi ministri, Brnabić je rekla da je jako zadovoljna, da nema vremena za gubljenje i da ministri koji imaju velike izazove odmah kreću da rade.

„Dobro su se snašli“, navela je Brnabić i poručila da svi zajedno rade na realizaciji prioriteta i sagledava se šta sve mora da se uradi u prvih 100 dana rada nove Vlade.

Ona je istakla i da je sa ministrima pre nekoliko dana prošla kroz sve projekte koji treba da se nastave i one koji moraju da se započnu u 2021. godini, a za koje navodi da su važni za unapređenje kvaliteta života građana.

„Imamo ambiciozne ciljeve u vezi sa rastom BDP-a. Prilično je izvesno da ćemo 2020. završiti kao najuspesnija zemlja u Evropi, jer ćemo imati najmanji pad“, rekla je Brnabić.

Komentara

  1. Bubuleja
    5. новембар 2020. 17:16

    Čega se pametan stidi, time se budala ponosi. Biti predsednik vlade i ponositi se time što si fikus je vrhunac bede ne toga koji se tako oseća, već stoke koja takvog bira.

  2. Boris
    6. новембар 2020. 12:50

    Zabole Fikusa kako ga zovu kad se useljava u vilu u kojoj je doskora živela Jovanka Broz. Još ako dovoljno dugo bude imala boravak tamo, doći će u poziciju da je otkupi. Eto, to je cena koju će cela država da plati za ovo majmunisanje. Inače, porodica Savčić kojoj je vila oduzeta je tražila povratak imovine, ali ih je država izignorisala. Jeftiije je ovima na vlasti da se iz budžeta obešteti porodica, nego da otimaju plen Fikusu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.