“Ne slažem se sa Konom da su građani izgubili poverenje. Ali ne treba vam ni Kon, ni Zorana da vidimo da su bolnice pune…”

4
BETAPHOTO/MINISTARSTVO GRADJEVINARSTVA, SAOBRACAJA I INFRASTRUKTURE/ZORAN PETROVIC/DS

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović poručila je svima koji učestvuju na protestima da se moraju uzdržati od takvog ponašanja, jer će svaki dan demonstracija doći na naplatu i imaćemo sve veći broj zaraženih od koronavirusa koji neće imati gde da se leče.

U protestima prethodnih dana izrodile su se dve grupe ljudi – organizovane kriminalne grupe huligana koje maltretiraju policiju i uništavaju imovinu i građane koji se bune protiv načina na koji se borimo protiv korone, naglasila je ona.

I za jedne i za druge je zajednička potpuna neodgovornost zbog okupljanja na vrhuncu epidemije, rekla je Mihajlović za TV Prva.

“Moj apel svima je da vodimo računa o sebi, da poštujemo mere, jer štiteći sebe štitimo i druge. Ne slažem se sa doktorom Konom da su građani izgubili poverenje, ali ne treba vam ni Kon, ni Zorana da vidimo da su bolnice pune a virus sve jači”, rekla je Mihajlović.

(Beta)

4 KOMENTARA

    • Otprilike tako – izbori i stranačko slavlje, utakmice, gradski prevoz gde se voziš po principu handsfree, hiljade studenata na prijemnim ispitima i prijavama za iste itd. A oni pominju kafiće, svadbe i nekoliko matura jer se uglavnom nisu proslavljale za srednjoškolce, bar ne u Bg-u. Sve što ima veze sa njihovim glupim odlukama nema veze, pa je najlakše reći da je narod neodgovoran. E pa kad napadneš taj svoj narod i nabiješ mu na nos svoje propuste zbog čega i on može da strada, najmanje što možeš da očekuješ je reakcija bez razmišljanja o tome da može biti gore, jer su već doveli do groznog. Nažalost, uplete su te sve i svašta, ali to opet nema veze sa tim narodom. I zašto bi se neko iz naroda koji nije obojen stranački bunio da je sve ok i da sve cveta?

  1. Ne slazes se sa Misljenjem da su gradjani izgubili poverenje,
    ? I tebi nista nije jasno? Malo neinteligentno za nekoga koji je na tako visokoj poziciji. Mozda bi trebali sa tobom da caskamo o frizurama, sminki, tretmanima, pozama za slikanje, da batalimo teske teme koje zamaraju mozak, da se ne naprezes.

  2. Kako bilo ko može imati poverenja u dr Kona i krizni štab kad su toliko puta bili kontradiktorini i kad i slep vidi da su objavljivali saopštenja koja su im nametnuta. Sramota za sve njih a posebno za Kona, seda je glava i treba da povede računa šta izjavljuje, ne priliči čoveku njegovih godina da se ponaša neodgovorno.

Comments are closed.