Trener fudbalera Fulama Klaudio Ranijeri izvređao je srpskog internacionalca Lazara Markovića, koji je pre nekoliko dana postao saigrač Aleksandra Mitrovića u ovom klubu, moglo se pročitati na našim sajtovima.

Zapravo, Ranijeri je citiran kako govori pozitivno o Markoviću, ali isključivo u vezi sa stvarima koje nisu povezane sa fudbalom.

„Pretpostavljamo da se radi o dobrom fudbaleru. Znamo da se radi o igraču koji dobro zna da igra karte, posebno igru Uno. Takođe, znamo da uvek nosi kišobran kad izađe na ulicu i srdačno će ga uvek ponuditi nekom drugom ako taj nema kišobran“, rekao je Renijeri.

Mitrović je ohrabrio gazde u Fulamu da pazare Markovića u finišu prelaznog roka, pošto lično ceni njegov smisao za komične imitacije, kako pirprema roštilj i posebno je istakao da mu je automobil uvek čist, objavio je renomirani „FourFourTwo“ magazin.

Dve su „fore“ u ovoj vesti.

Prva se, dakle, odnosi na to da su svi u Fulamu puni hvale za Lazara Markovića osim što se niko ne seća kako on igra fudbal. A druga „fora“ je u tome što ovu vest jest objavio „442“, ali u odeljku za satirične vesti koji nosi naziv „Back of the Net“.

Okej, sada kada znamo da ovo nije „prava vest“, možemo da se posvetimo onome što Ranijeri nije rekao o Lazaru Markoviću:

– Znamo da uvek pita ljude kako su pre nego što počne da priča o sebi.

– Znamo da rado pere sudove, čak i kad je on kuvao. Znamo da uvek nosi ceger u samoposlugu, da kupuje plastične kese.

– Znamo da fenomenalno peva karaoke verziju pesme How The West Was Won And Where It Got Us  od grupe R.E.M.

– Znamo i da je posvećen i izdašan ljubavnik…

E sad, ovi (ne)pouzdani izvori kažu da se Marković dopao saigračima, jer izgovarao šale na svoj račun pre nego što je svakome od novih kolega dao poklon.

„Svako ko uspe da nađe kopiju mog programa sa prve utakmice koju sam vodio kao menadžer i donese je uramljeog sa potpisima svih igrača koji su igrali tog dana sigurno da može opasno da centrira, zar ne?“, rekao je Ranijeri dodajući da su im momci iz Liverpula bili uporni uveravajući ih da treba da ga angažuju.

„A to mora da znači nešto“, rekao je Ranijeri.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.