Donald Tramp i njegova supruga Melanija Tramp juče su doputovali u London u zvaničnoj poseti kraljici Elizabeti i njenom suprugu princu Filipu u Bekingemskoj palati.

Javnost koja ne preza od istinitosti informacija na svakolikim sajtovima koji već drugi dan prati svaki korak ovih supružnika, nasladila se tekstom objavljenim na stranom sajtu „Suffolk Gazette“ o tome da je, inače poznat po ležernom ponašanju, princ Filip skandalizovao Trampa i njegovu suprugu prilikom prvog pozdrava.

Kako je taj sajt objavio, princ Filip je, pozdravljajući se sa Melanijom Tramp rekao: „Stormi, sve vaše filmove sam pogledao“.

U tom tekstu je pisalo da je Tramp bio veoma besan, te da je raspored sedenja na večeri bio takav, da je princ Filip bio premešten na drugi kraj stola.

Stormi je, inače, ako se to u međuvremenu zaboravilo, porno zvezda koja je otkrila da joj je Tramp platio 130.000 dolara kako bi ćutala o navodnoj seksualnoj aferi koju je imao sa njom 2006. godine.

Časopis „Suffolk Gazette“ je inače poznat po netačnim i izmišljenim pričama, naročito o kraljevskoj porodici, pa je tako jednom objavio da je vojvotkinja od Saseksa Megan Markl, inače rođena u SAD, želela da svoje nedavno rođeno dete nazove po Trampu.

Komentar(1)

  1. TRAMPAVI BREGZIT
    4. juna 2019. 16:49

    re: Tramp: SAD posvećene fenomenalnom trgovinskom sporazumu sa Britanijom Tramp je strasven navijač Bregzita!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.