“Ne možeš da proslaviš gol sa saigračima? Nisam znao to…”

0
Foto: Profimedia

Osim Bundes lige, koja je počela tokom vikenda, i fudbala u Belorusiji – koji nije ni prekinut zbog pandemije koronavirusa – ostatak Evrope još uvek nije nastavio fudbalske sezone. Igrao se fudbal nezvanično i pre ovog vikenda, ali je upečatljiv momenat kada su bundseligaši izašli na terene pred praznim tribinama. Javili mnogi kojima fudbal nakon koronavirusa, uz sva propisana pravila i mere predostrožnosti, uključujući i utakmice bez navijača, deluje neobično, a među njima je i bivši španski reprezentativac i fudbaler Monaka Sesk Fabregas, prenosi N1.

Cesk Fabregas je na svom Tviter nalogu napisao da mu je drago zbog povratka fudbala, ali i skrenuo pažnju na neke, po njegovom mišljenju, nelogičnosti.

“Kapiteni biraju strane sa tri metra razdaljine, a onda se odmah posle toga bore prsa u prsa za loptu. Drago mi je što se fudbal vratio, svima nam je ovo bilo potrebno, ali biće potrebno vreme da se naviknemo na ove nove standarde”, rekao je Fabregas.

“Imam osećaj kao da gledam trening. Možete da čujete igrače i trenere kako pričaju. Sada ćemo još više ceniti moć navijača”, dodao je Fabregas.

Bivšem fudbaleru Čelzija, Barselone i Arsenala najzačuđujeće deluje nova mera proslave gola.

“Ne možeš da proslavljaš gol sa ostalima? Ovo nisam znao”, napisao je Fabregas na svom Tviter nalogu.