“Ne idem na litije. Vaspitanje mi ne dozvoljava da Dačića nazovem imenom koje zaslužuje”: Supruga Filipa Vujanovića odgovara šefu srpske diplomatije

1
Foto: Profimedia

Supruga bivšeg crnogorskog predsednika Filipa Vujanovića i sudija Vrhovnog suda Svetlana Vujanović odbacila je tvrdnje ministra spoljnjih poslova Srbije Ivice Dačića da ide na litije koje organizuje Srpska pravoslavna crkva zbog Zakona o slobodi veroispovesti.

“Povodom ozbiljne i teške neistine, koju je sinoć u intervjuu TV O2 saopštio ministar inostranih poslova Republike Srbije Ivica Dačić, da kao supruga bivšeg predsednika Crne Gore Filipa Vujanovića redovno učestvujem na litijama, želim da demantujem i sa indignacijom odbacim ovakvo podmetanje”, navela je ona u regovanju.

Javnosti je poznato da sam uvek, dodala je Vujanovićeva,”u vršenju sudijske dužnosti i van nje, čuvala dignitet sudije i supruge, želeći da doprinesem i afirmaciji profesije i supružničkom statusu Predsednika Crne Gore”.

Ona je navela da “ovakve manipulacije doživljava nedostojnim”, ali joj vaspitanje i profesija koju obavlja ne dozvoljavaju joj da ministra inostranih poslova Srbije nazove “imenom koje je zaslužio”.

1 KOMENTAR

  1. Lepo ste Vi to, gospođo, obrazložili i demantovali, pa ste se pos.ali na profesiju i vaspitanje (?), jer se vidi kako bi Vi nazvali jednog ministra Srbije. Nemate pravo.

Comments are closed.