Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, u intervjuu za novi Nedeljnik je rekla da će u Srpskoj naprednoj stranci „nesporno doći do određenih promena, što je predsednik Vučić i najavio“.

„Reforme su potrebne stranci. Mi smo osvojili sve što je moglo da se osvoji i sada moramo da idemo u korak sa modernim vremenom, da povedemo računa i o kadrovskoj politici ili ćemo imati sve više problema“, rekla je ona.

Ona je rekla i da misli da Vučić, iako je to najavio, neće napustiti SNS jer „on jeste SNS“.

„Mislim da će pre svega doći do određenih promena unutar stranke ako hoćemo da tako velika stranka, da kažem tako pokretstranka, opstane u narednom periodu. Bila bi velika šteta da kao mnoge stranke u prethodnom periodu, kada padnu s vlasti, nestanu sa političke scene. Što se mene tiče, ja jesam u SNS-u i moj plan nije da napuštam stranku. Ali videćemo kad dođe neko drugo vreme, u zavisnosti od toga kakve se reforme budu sprovodile u SNS-u, tako će svako od nas, pretpostavljam, donositi svoje odluke“, rekla je ona.

Odgovarajući na pitanje da li bi ostala u stranci ako, na primer, predsednik bude Nebojša Stefanović, Zorana Mihajlović je kratko odgovorila: „Ne bih“.

U nedelji u kojoj je uhapšen njen državni sekretar, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture govori ekskluzivno za Nedeljnik o tome ko će se okliznuti na slučaju „Poledica“, koje su njene političke ambicije, zašto misli da se Aleksandar Vučić neće povući iz SNS-a, kakve su promene neophodne vladajućoj partiji, zašto žali za Demokratskom strankom, šta misli o Zvonku Veselinoviću, Milutinu Mrkonjiću, Velji Iliću, Americi, Rusiji, tabloidima…

CEO INTERVJU ČITAJTE U NOVOM NEDELJNIKU KOJI JE NA KIOSCIMA OD ČETVRTKA 6. FEBRUARA, ILI U DIGITALNOM IZDANJU DOSTUPNOM NA NOVINARNICA.NET

Komentara

 1. Гилле
  7. februara 2020. 10:54

  Толико "добро" мишљење о Небојши из БГ?

 2. Nina
  7. februara 2020. 10:58

  Kad Nedeljnik vec nije, pitala bih ministarku da li zna koliko katastar zaostaje u broju predmeta, tj. uknjizenja, s' obzirom na cinjenicu da je katastar pod nadzorom i kontrolom njenog ministarstva? Iz prve ruke znam za 4 predmeta kojima se blizi prva godisnjica.

 3. ljubica
  7. februara 2020. 13:40

  Za Zoranom niko nece da place, a SNS nece izgubiti ni jednog glasaca ako Zoka ode.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.