NBA i BSTN lansiraju kolekciju odeće sa ograničenim brojem komada

    0

    Nacionalna košarkaška asocijacija (NBA) i BSTN, nemački premium prodavac “streetwear” odeće najavili su lansiranje ograničene kolekcije odeće sa dizajnom NBA logotipa i logotipova NBA timova, uz poseban evropski šarm. Ograničena kolekcija predstavlja Boston Seltikse, Bruklin Netse, Golden Stejt Voriorse, Los Anđeles Lejkerse, Majami Hit, Milvoki Bakse i Portland Trejl Blejzerse.

    Na raspolaganju su raznovrsne majice, duksevi sa i bez kapuljače, trenerke od visokokvalitetnog pamuka posvećene svakom od timova koje navijačima nude sofisticiran pogled na timove koje vole. Pored toga, kolekcija će sadržati tri po kroju jedinstvena šortsa, kao i dvodelnu velur trenerku sa utisnutim logotipom, koja kombinuje šik van terena sa svakodnevnom udobnošću. U ponudi je i pet trikotažnih komada proizvedenih u Nemačkoj od 100% merino vune  ‘A Kind Of Guise’.

    Kolekcija će biti puštena u prodaju za Evropu, Bliski istok i u Afriku isključivo preko BSTN.com u petak 15. aprila, a u prodavnicama samo u BSTN radnjama u Minhenu i Hamburgu od subote 16. aprila. Fotografije u visokoj rezoluciji su dostupne ovde.