Nastavak Imlekove društveno odgovorne akcije

    0

    Bačka Palanka dobila Balans+ samouslužne servise za bicikle

    Kompanija Imlek nastavila je u Bačkoj Palanci veliku društveno odgovornu akciju postavke samouslužnih Balans+ servisa, koju kontinuirano sprovodi u gradovima širom Srbije.

    Stanovnici Bačke Palanke od sada imaju priliku da na dve lokacije, i to na platou ispred Opštine, kao i u Ulici Kralja Petra, provere ispravnost svog bicikla, otklone eventualne kvarove i napumpaju gume. U skladu sa vrednostima koje neguje brend Balans+, ova akcija ima za cilj da stanovnike Bačke Palanke podstakne na  bavljenje fizičkom aktivnošću, praćenu izbalansiranom i raznovrsnom ishranom.

    „Poznato je da je u Vojvodini život bez bicikla gotovo nezamisliv, zbog toga smo odlučili da našu društveno odgovornu akciju, u okviru koje postavljamo samouslužne Balans+ stanice za bicikle širom Srbije, nastavimo baš u Bačkoj Palanci. Akcenat je na podsticanju fizičke aktivnosti, ali je pored toga i izbalansirana ishrana izuzetno važna za sve ljude koji vode računa o zdravom načinu života, zbog čega Balans+ jogurt predstavlja idealan izbor“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.