Predstavnici medija obišli su pokazni stan koji se nalazi u okviru gradilišta stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade i ispratili su napredak prve faze završnih radova na kuli A. Uzorni stan biće od sada dostupan svim potencijalnim kupcima koji su zainteresovani za više informacija o samom kompleksu, kvalitetu gradnje, uslovima kupovine, ali i brojnim drugim detaljima, poput opremljenosti, vrste materijala i svim dodatnim sadržajima.

Kako smo saznali u Skyline-u, radovi na gradilištu napreduju, a prvi stanari useliće se u svoje domove već krajem 2019. godine. Osim prilike da po prvi put iskuse pogled iz budućeg stana u realnom prostoru, svi zainteresovani imaće mogućnost da se informišu o svim pogodnostima koje život u ovom stambenom kompleksu pruža, poput dvadesetčetvoročasovne recepcije, najvećeg zatvorenog privatnog bazena u gradu, video nadzora i najboljeg pogleda u gradu.

Investitor projekta je AFI Europe, koji je prisutan na našem tržištu od 2005. godine sa projektima “Airport City Belgrade” i “Central Garden“. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji – CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.