Najnoviji trend u iznajmljivanju stanova uskoro stiže u Beograd

  0
  Foto: Promo

  Tržište nekretnina u Srbiji nikada nije bilo aktivnije, mnogi investitori se utrkuju ko će da ponudi modernije i kvalitetnije stanove za prodaju na što boljim lokacijama. Konkurencija je velika a samim tim je i ponuda raznovrsna. Međutim, šta se dešava na tržištu kada je u pitanju izdavanje stanova? Kakve opcije postoje za one koji prosto ne žele ili nisu trenutno u mogućnosti da kupe nekretninu? Žele da iznajme luksuzan stan po svojoj meri, namešten ili prazan, na dobroj lokaciji sa parkingom i profesionalnim održavanjem? Odgovor je jednostavan. Dok u Evropi i svetu već nekoliko godina raste ponuda luksuznih stanova koji su isključivo za izdavanje sa fokusom na kvalitetnu uslugu i dodatne sadržaje, na tržištu u Beogradu ne postoje stanovi za izdavanje ovog tipa. Ovaj nedostatak u ponudi stanova za iznajmljivanje, podstakao je investitora AFI Europe Srbija, poznatog po inovativnim, kvalitetnim i uspešnim projektima, da proširi raznovrsnost svog portfolija i da na naše tržište donese svoj novi koncept, SKYLINE AFI HOME, u okviru stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade.

  Koji su sve benefiti ovog koncepta koji je AFI Europe već uspešno realizovao u drugim evropskim prestonicama i po čemu se razlikuje od tradicionalnog načina iznajmljivanja stanova?

  SKYLINE AFI HOME ponudiće najbolje aspekte iznajmljivanja stambenog prostora koji osim odlične lokacije podrazumevaju i profesionalno održavanje, bezbednost i privatnost, recepciju, video-nadzor, podzemni parking… Sve ovo omogućiće standard i stil života na koji su navikle diplomate i njihove porodice, poslovni ljudi ali i svi oni sa stabilnim izvorom prihoda, koji još uvek nisu spremni za kupovinu nekretnine i koji žele da ostanu oslobođeni dugoročnog finansijskog tereta.

  U ponudi će biti stanovi različitih struktura, od dvosobnih do luksuznih penthouse apartmana. Zgrada će imati 147 apartmana na 27 spratova. Zakupci će moći da biraju kompletno opremljen apartman ili prazan stan koji žele sami da urede. Osim toga, i već opremljeni stanovi moći će da se prilagode potrebama zakupaca u smislu namene pojedinih soba. Ova lokacija nudi izvanrednu povezanost kako sa centrom grada i svim važnim institucijama, zelenim oazama, šoping centrima, tako i sa aerodromom i auto-putem. Svi sadržaji Skyline kompleksa – kafići, restorani, prodavnice kao i savremeni SPA centar sa najvećim zatvorenim privatnim bazenom u Beogradu biće dostupni i zakupcima SKYLINE AFI HOME.

  Ovo će biti pravo rešenje za mlade, dinamične ljude i porodice koje traže sigurnost, veću mobilnost i fleksibilnost u procesu odabira stana, pažljivo birajući vlasnika koji na istom mestu može da ponudi pristup nizu atraktivnih usluga i sadržaja. Dakle, karakteristike koje tradicionalni način iznajmljivanja ne može da ponudi.

  Izgradnja SKYLINE AFI HOME kule počinje uskoro a useljenje je planirano tokom 2023. godine. Ekskluzivni zastupnik za izdavanje biće CBS International, vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji.