“Najbitnije mi je što ovde ne moram rano da ustajem za trening”: Luka Jović o životu u Madridu

2
Profimedia

Luka Jović se još navikava na život u Madridu i igranje velikom klubu kao što je Real. Ali sve to mu veoma prija.

Tako je rekao u razgovoru za špansku Marku, u kom je ispričao i kako nije verovao agentu kada mu je ovaj saopštio da Real želi da ga dovede.

“Agent me je pozvao i rekao da ga je zvao Real Madrid. Odgovorio sam mu: ‘Ne zezaj me, molim te'”, ispričao je Jović. “Ponovio je da ponuda zaista postoji i da bi trebalo da razmislim. Naravno da sam odmah rekao da hoću i ne mislim da sam napravio grešku, jer najveći klub na svetu zove samo jednom”.

Prva sezona u Madridu nije počela baš onako kako se nadao, pošto je postigao samo jedan gol u španskom prvenstvu.

“U mojoj zemlji i dalje imaju negativan stav o mojoj formi u Realu. Ali, ja verujem da ću igrati dobro i da ću pokazati da sam igrač za Real Madrid, jer znam posedujem kvalitet”.

Jović je istakao da postoje aspekti života u Madridu koji mu jveoma prijaju, kao što je činjenica da treninzi u Realu ne počinju rano ujutru.

“Najbitnija stvar ovde je to što ne moram da ustajem rano za trening. Tokom života sam imao problem sa nesanicom i imao sam dosta problema sa spavanjem. Ustanem, doručkujem, pa na trening.

Ovde su mi treninzi prijatniji nego u Nemačkoj. Posle treninga nastavljamo da vežbamo na terenima ili odemo na masažu. A popodne nam je uglavnom slobodno”, ispričao je Jović.

2 KOMENTARA

  1. Nije izjavio za Marku, već za jutjub kanal Sportsko popodne sa Kristinom, a Marka je prenela (i pošteno citirala izvor).

Comments are closed.