Nagradni konkurs za najbolje preduzetničke ideje

  0
  Ilustracija: Vivaldi forum

  Mokrogorska je pokrenula KONKURS za besplatne kotizacije na Prolećni Vivaldi forum, koji se od 23. do 25. marta održava na Mokroj Gori.

  Najboljih 12 učesnika besplatno će prisustvovati predavanjima (dvoje uživo i 10 online), na kojima će vrhunski profesionalci iz sveta biznisa, umetnosti i medija preneti svoje lično, karijerno iskustvo.

  Mesta su rasprodata, a prijavljivanje na konkurs predstavlja jedini način da najproaktivnije osobe sa stavom, idejom, entuzijazmom dođu do karata.

  Na konferenciji će svoje profesionalne priče predstaviti više od 30 govornika, među kojima su i Veljko Lalić, Aleksandar Gligorijević, Miroslav Mišković, Jovan Memedović, Miloš Biković, Milena Radulović, Richard Barrett…

  Svi koji žele da budu deo ove priče, potrebno je da do 7.marta pošalju VIDEO u trajanju do 90 sekundi, kojim će predstaviti sebe, svoju poslovnu ideju, stav, entuzijazam i kreativnost.

  Mokrogorska podržava mlade, ambiciozne ljude koji su krenuli sa razvijanjem sopstvenih biznis ideja ili su na pragu preduzetništva.

  Mejl za slanje videa je: vivaldi@msm.edu.rs

  Agenda i detaljne informacije nalaze se na linku:

  Kontakt telefon: 064/35-15-746