Nagrade osvajaj, zdravlje čuvaj

  0

  Kakva god bila 2020. godina, barem nas je naučila jednu važnu lekciju – da je zdravlje nas i naših najmilijih ono najvrednije što imamo i o čemu svakodnevno moramo da brinemo. Imajući u vidu globalnu pandemiju izazavnu virusom COVID-19, Super Vero je odlučio da svojim potrošačima podeli ne samo vredne nagrade, već i one koje će doprineti njihovom zdravlju.

  Ukoliko spadate u one koji aktivno vode računa o zdravlju, ne propustite priliku da u periodu od 10. septembra do 7. oktobra učestvujte u Super Vero nagradnoj igri “Nagrade osvajaj, zdravlje čuvaj”. Sve Vero nagrade krojene su tako da doprinesu očuvanju vašeg zdravlja!

  Pravo da učestvujete u nagradnoj igri stičete kupovinom promotivnih proizvoda čiji spisak možete pronaći na sajtu Super Vera ili se o njima raspitati na Info pultu u bilo kom njihovom marketu. Pošaljite SMS sa brojem računa, na kome su promotivni proizvodi u vrednosti minimum 500 dinara, na broj 8888. (SMS poruka se tarifira po ceni standardnog SMS-a).

  Nagrade se izvlače svakog dana i svake nedelje! Dnevne nagrade: Beko citruseta, Gorenje blender ili Beko blender – biće vaši idealni saveznici u kreiranju zdravih i ukusnih obroka i napitaka. Jednom nedeljno možete osvojiti Xplorer sklopivi električni bicikl, jer svi znamo koliko je fizička aktivnost važna za naše zdravlje, Zepter Edel Wasser – prečišćavač vode koji koristi reverzibilnu osmozu i petostepeni sistem filtera, sertifikovan od strane Asocijacije za kvalitet vode, kao i Zepter Therapy Air iOn – prečišćavač vazduha, sertifikovan da ispunjava naučne zahteve za eliminaciju virusa Covid-19, najbolji prečišćivač vazduha na svetu po Experten Testen za 2016, 2019. i 2020. godinu.

  One najsrećnije očekuje i posebno iznenađenje! Tri glavna dobitnika osvajaju po jednu od svake dnevne i po jednu od svake nedeljne nagrade. Biće to super premija za vaše zdravlje!

  Dobitnicima stiže SMS obaveštenje koju nagradu su dobili. Izvlačenje glavnih nagrada biće 08. oktobra u 12h. Čuvajte fiskalni račun jer je obavezno priložiti ga prilikom preuzimanja nagrada. Konačni spisak izvučenih dobitnika biće objavljen 11. oktobra 2020. na Super Vero sajtu, kao i na Info pultu u svim Super Vero marketima.

  Više informacija o nagradnoj igri pronađite na: https://www.supervero.rs/nagradnaigra/#kako-do-nagrada.