Nadal: Ovo pitanje je sr..e. Ja sam normalan čovek, sa istom devojkom sam 15 godina, samo sad imam burmu; Novinar: Očekujem izvinjenje…

0
Foto: Profimedia

Španski teniser Rafael Nadal poražen je prvom kolu završenog Masters turnira, a nakon meča jedan od novinara pokušao je da “otkrije” koji je razlog Nadalove slabije partije protiv Aleksandra Zvereva.

Novinar je pitao prvog tenisera sveta da li njegova lošija igra ima veze se nedavnom ženidbom.

Nadal je bio vidno iznerviran.

“Stvarno me to pitate? Zaista sam iznenađen. Sa istom devojkom sam 15 godina, imam vrlo stabilan, normalan život. Nije bitno to što sada imam prsten na ruci. Hajde da nastavimo dalje sa pitanjima, jer je ovo bilo sra**e”, rekao je Nadal.

Italijanski novinar Ubaldo Skanagata rekao je nakon toga da od Nadala očekuje izvinjenje.

“Razočaran sam zbog svega što se dogodilo. Inače imam vrlo dobar odnos sa Rafom, dobar je momak i nikada nismo imali probleme. Moje pitanje je bilo naivno. Verujem da je za sve venčanje vrlo važno u životu, bez obzira na to da li ste sa devojkom bili 14 godina. To je emotivan događaj. Možda je bio nervozan jer je izgubio, ali nisam zaslužio da mi odgovori na taj način. Ne mogu da prihvatim takav odgovor. Nadam se da će se izviniti”, rekao je Skanagata.