Muzej čokolade i Svetski dan deteta u Galeriji Belgrade

    0

    U Galeriji Belgrade svaki dan je posebna prilika, pa će i ovaj vikend proteći u zanimljivim aktivnostima. U petak, 20. novembra, obeležava se Svetski dan deteta i zato je za sve mališane pripremljen bogat i interaktivan program, dok će sladokusci i ljubitelji čokolade 21. i 22. novembra uživati u čokoladnom vikendu.

    Najmlađi će moći da se oprobaju u pripremanju najlepših novogodišnjih čestitki i osete duh nadolazećih praznika. Decu očekuju i mnogobrojne interaktivne igre, a predstavnici UNICEF Srbija će svim zainteresovanim mamama i tatama podeliti zanimljive edukativne materijale i predstaviti aktuelne programe.

    Gostovanje Muzeja čokolade u Galeriji obradovaće sve ljubitelje „kraljice slatkiša“. Tokom vikenda, svom čulu ukusa priredite pravu senzaciju i isprobajte neke od najraznovrsnijih čokolada, poput one sa čilijem ili čokoladnog meda, a celokupno iskustvo upotpuniće i neodoljive čokoladne fontane. Da li su drevne Maje imale ukusa za čokoladu proverite degustiranjem ove poslastice napravljene baš po njihovom receptu, a kustos Muzeja čokolade predstaviće zanimljivosti vezane za istoriju i upotrebu omiljenog slatkiša.

    Trodnevni program organizovaće se u skladu sa svim epidemiološkim merama, te vas pozivamo da vikend bezbedno i nezaboravno provedete upravo u Galeriji.