MUP: “Pronađena tri tela u selu Moravac, sumnja se da se radi o porodici Đokić…”

0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivnom pretragom terena danas su, u ataru sela Moravac, opština Aleksinac, pronašli tri beživotna tela. Sumnja se da se radi o tročlanoj porodici Đokić čiji je nestanak prijavljen 28. septembra, saopštio je MUP Srbije, preneo je portal N1.

Po nalogu višeg javnog tužioca u Nišu, tela su prevezena na obdukciju. Policija nastavlja intenzivno da radi na rasvetljavanju ovog događaja, dodaje se u saopštenju.

Tela tročlane porodice Đokić pronađena su danas u okolini Aleksinca, potvrđeno je nezvanično u policiji, a piše N1. Na lice mesta oko 16.15 stigao je ministar Aleksandar Vulin, kao i pogrebni auto. Posle sat vremena pogrebni automobil je odvezen, a otišao je i ministar.

U ataru sela Tešica jutros je pronađen izgoreli automobil za koji se odmah i reklo da pripada porodici nestaloj pre šest dana. U pitanju je rejon između sela Tešica koji se završava uz samu Moravu i narednog sela Trnava.

Policija je oko 16 sati pretraživala njive u ataru sela Moravac, u kome su poslednji put u nedelju uveče bili Đokići.

Za porodicom se tragalo od ponedeljka, a u nedelju uveče poslednji put viđeni su između Moravca i Žitkovca, naselja spojenih sa Aleksincem.

Policija je dan kasnije saopštila da ulazi u potragu i obavestila javnost da prijavi policiji ako ima bilo koja saznanja o nestalima.

Inače, u potragu porodice bile su uključene sve raspoložive policijske snage, a čak i helikopterska jedinica MUP Srbije.