Osam epskih sezona, desetine epizoda, stotine likova, milioni i milioni gledalaca širom sveta. GoT je došao do kraja!

Jedna od najpopularnijih epskih serijala svih vremena „Game of Thrones“, to jest „Igra prestola“ ove nedelje stavlja tačku i odlazi u istoriju, a MOZZART je tu da vam ponudi i poslednju šansu da oprobate svoje znanje i sreću i opkladite se. Sad i više nikad! Naravno, što se tiče GoT-a, da se razumemo.

SVE KVOTE IZ SPECIJALA

Kao i prethodnih sedmica, tako i ove šansa da se zaradi na omiljenoj seriji je tu i mnogo je veća nego što su šanse da prežive pojedini likovi u ovoj zaključnoj, šestoj epizodi osmog ciklusa.

Šta će se tačno dogoditi saznaćemo u noći između nedelje i ponedeljka, a tada ćemo ujedno znati i da li smo nešto i zaradili na GoT-u. A MOZZART je ovaj put omogućio da se zaradi „odgovorom“ na dva krucijalna pitanja.

Prvo – KO ĆE BITI NOVI VLADAR VESTEROSA na kraju serijala. Po nama, favorit je Bren Strak sa kvotom 2,00, a slede Džon Snou – 3,20, Sansa Stark – 4,50, Deneris Targerijan – 10,0, Džendri – 12,0, Tirion Lanister – 15,0, Arja Stark – 70, i Semvel Tarli – 100,0.

Drugo – LIK KOJI PREŽIVLJAVA NA KRAJU SERIJALA, a i tu najviše verujemo u, naravno Brena Starka za kojeg je kvota 1,10 da će preživeti, a 5,80 da neće. Dalje idu redom: Džendri DA – 1,15, NE – 4,70,  Arja Stark DA – 1,20, NE – 4,00, Džon Snou DA – 1,20, NE – 4,00, Sansa Stark DA – 1,45, NE – 2,55, Tirion Lanister DA – 2,29, Deneris TargerijanDA – 4,00, NE – 1,20, i Grej Vorm DA – 10,5, NE – 1,01.

Uplate se mogu vršiti do subote 18. maja u 20 časova.

***kvote su podložne promenama

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.