Mozzart postao ekskluzivni beting partner KK Partizan NIS

  0
  Foto: Mozzart

  Nastavljajući niz koji je započet saradnjom sa Fudbalskim i Košarkaškim savezom, kao i sa nekoliko uspešnih srpskih klubova, kompanija Mozzart postala je ekskluzivni beting partner i crno-belih košarkaša. Ta saradnja promovisana je na terenima Košarkaškog kluba Partizan NIS na Kalemegdanu, kada su izvršni direktor kompanije Mozzart Dejan Ćirović i predsednik KK Partizan NIS Ostoja Mijailović razmenili dres i košarkašku loptu i simbolično najavili početak četvorogodišnje saradnje.

  “Za kompaniju Mozzart partnerstvo sa Košarkaškim klubom Partizan, posle saradnje sa FK Crvena zvezda, nastavak je našeg strateškog opredeljenja da ulažemo i podržavamo srpski sport. Kao vodeći brend u oblasti igara na sreću, prirodno je bilo da uspostavimo saradnju sa jednim od najvećih sportskih brendova Srbije, košarkaškim klubom Partizan, a sve sa ciljem doprinosa sportu i postizanja što boljih rezultata”, rekao je Dejan Ćirović najavljujući da očekuje da će Mozzart proširiti saradnju sa još nekim klubovima.

  Predsednik KK Partizan NIS Ostoja Mijailović je zahvalio kompaniji Mozzart pre svega što je društveno odgovorno kompanija.

  “Želim da se zahvalim i što su u pravom trenutku potpisali ugovor sa Partizanom i što su prepoznali da Partizan radi pravi posao. Mozzart, zajedno sa ostalim kompanijama, pomaže da Partizan ponovo bude jak i snažan klub.”

  Povodom najave saradnje, mlađe kategorije Partizana odigrale su revijalnu utakmicu, a podršku su im dali trener crno-belih Andrea Trinkijeri kao i igrači Novica Veličković, Rade Zagorac, Nemanja Gordić i Ognjen Jaramaz.

  Kao što je Mozzart već navikao učesnike ovakvih događaja, a predsednik KK Partizan istakao, i večerašnji događaj je imao humanitarni karakter, a sredstva koja su prikupljena šutevima na koš biće namenjena za kupovinu inkubatora za GAK „Narodni front“.