“Moja deca žive vrlo privilegovanim životom, a da to i ne znaju”: Ešton Kučer neće ostaviti bogatstvo deci

0
*EXCLUSIVE* Hollywood, CA - Actor Ashton Kutcher arrives for a meeting in Hollywood, he wore a gray sweater, dark cargo pants and Nike sneakers. November 13, 2013, Image: 176614667, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil,NO Brazil, Model Release: no, Credit line: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Glumački bračni par koji se trudi da svoju privatnost drži daleko od očiju javnosti Ešton Kučer i Mila Kunis mnoge su iznenadili planovima za budućnost dece.

Naime, njihovo bogatstvo se procenjuje na 265 miliona dolara, ali gotovo ništa od toga ne planiraju da ostave ćerki Vajat i sinu Dimitriju. Kako kažu, uvereni su da to ne bi bio dobar potez.

“Moja deca žive vrlo privilegovanim životom, a da to i ne znaju. I nikada neće znati jer ovo je jedini život koji znaju. Neću da im osnujem fondove. Svoj novac ćemo dati u dobrotvorne svrhe”, rekao je Kučer u potkastu “Armchair Expert”.

Dodao je i da ako njegova deca požele da započnu neki posao i imaju dobar poslovan plan, investiraće u njih, ali i dalje neće dobiti fondove, piše Index.hr.

“Nadam se da će biti motivisani da teže onome što trenutno imaju”, zaključio je slavni glumac.