“Moj najveći strah je da nekome budem teret”: Voditeljka najpopularnijih britanskih rijalitija pronađena mrtva posle dugogodišnje borbe sa depresijom

0
Foto: Profimedia

Nekadašnja voditeljka britanskog rijalitija “Love Island”, Kerolajn Flek, preminula je u 40. godini. Pretpostavlja se da je izvršila samoubistvo na Dan zaljubljenih, a britanski mediji pišu i da se voditeljka dugo borila sa depresijom.

Kerolajn se nedavno vratila u Veliku Britaniju iz Los Anđelesa, gde je boravila nakon hapšenja zbog napada na bivšeg dečka, 13 godina mlađeg Luisa koji je, prenosi Gardijan, na Instagramu napisao da mu je “slomljeno srce” zbog Kerolajnine smrti.

Zbog ovog incidenta dobila je otkaz i prestala da bude voditeljka rijaliti programa “Love Island” koji ju je doveo do vrha popularnosti i vinuo među britanske slavne ličnosti.

Dejli mejl piše da je Kerolajn u mesecima koji su prethodili njenoj smrti na društvenim mrežama signalizirala da ima problema sa mentalnim zdravljem.

Ona je na Instagramu 14. oktobra prošle godine napisala uz svoju fotografiju: “Poslednjih nedelja nalazim se na čudnom mestu. Teško mi je da pričam o tome. Pretpostavljam da su to anksioznost i pritisak. A kada sam se zapravo obratila nekome za pomoć, ta osoba mi je rekla da je iscrpljujem.

Mislim da zato ljudi drže svoje osećanja u sebi. Ja definitivno mrzim da pričam o svojim osećanjima. A najveći strah mi je da nekome budem teret. Srećom, umem da se saberem kada su stvari s***e. Ali šta se desi ako neko ne ume. Budi fini prema ljudima. Nikada ne znate šta se sa njima dešava. Nikada.”

Dejli mejl takođe piše da je Kerolajn lajkovala niz objava na Tviteru u kojima se oni koji se osećaju usamljeno za praznike pozivaju da potraže pomoć, uz broj SOS linije za prevenciju samoubistva.

Kerolajn je takođe u intervjuu za Daily Star ispričala da je bila u depresiji pošto je pobedila na takmičenju Strictly Come Dancing 2014. i da čitave naredne godine nije mogla da se povrati.

Televizijsku karijeru Kerolajn je započela još 2001. godine kada se pojavila u televizijskom filmu “Is Harry on the Boat?”. Imala je i druge uloge, ali tek nakon voditeljskog posla postala je velika zvezda.

Radila je na brojnim šou programima, između ostalih i na britanskom projektu “Ja imam talenat” i “X Faktoru”, ali “Love Island” doneo joj je najveću slavu.