Muzičar Mobi izvinio se glumici Natali Portman nakon prepirke oko njegovih tvrdnji da su pre 20 godina navodno bili u vezi. 

Producent je na Instagramu napisao da su kritike na račun navoda koje je izneo u nedavno objavljenoj autobiografiji Onda se rasturilo (Then It Fell Apart) „validne“, piše BBC.

Mobi je napisao da je trebalo da se ponaša „odgovornije i sa više poštovanjem“ prema glumici kada su se upoznali u mladosti. 

Natali Portman negirala je ranije ove nedelje da se kao tinejdžerka viđala sa Mobijem i njegovo ponašanje nazvala „neprikladnim“. 

https://www.instagram.com/p/Bx4zzbEhxgU/?utm_source=ig_web_copy_link

„Bio sam ćelavi pijanac, a Natali Portman je bila prelepa filmska zvezda. Ali bila je u mojoj garderobi i flertovala sa mnom“, napisao je Mobi opisujući susret iz 2001. godine kada ga je navodno Natali Portman pozvala na sastanak nakon nastupa. 

Rekao je da su bili u kratkoj romantičnoj vezi. 

Međutim, 37-godišnja glumica je rekla da je opis njihovog odnosa netačan i Mobija nazvala „jezivom osobom“ koja je prekoračila granice. 

„Iznenadila sam se kad sam čula da je kratko poznanstvo opisao kao zabavljanje, jer se ja sećam mnogo starijeg muškarca koji se ponašao jezivo prema meni koja sam tada tek završila srednju školu“, rekla je Portman u intervjuu za Harpers Bazar

„Rekao je da sam tada imala 20 godina, definitivno nisam. Bila sam tinejdžerka. Samo što sam napunila 18 godina. To što je iskoristio ovu priču da bi prodao knjigu je vrlo uznemirujuće za mene.“ 

Glumica, koja je jedna od vodećih ličnosti u pokretu protiv seksualnog uznemiravanja Vreme je isteklo (Time’s Up), rekla je i da Mobijeva knjiga sadrži nekoliko „činjeničnih grešaka i izmišljenih navoda“.

Muzičar je kao odgovor objavio nekoliko fotografija na kojima je u društvu sa glumicom. 

„Iskreno, šta bi trebalo da radim kada ljudi veruju optužbama, a ne dokazima?“, napisao je uz fotografije. 

Umesto da završe prepirku, fotografije su rasplamsale debatu. 

Mobi je napisao na Instagramu u subotu da je shvatio, nakon nekoliko dana, da su mnogobrojne kritike koje su mu upućene bile valjane. 

Rekao je da je „zaista bilo bezobzirno“ od njega što nije unapred obavestio Portman i druge osobe o tome da je pisao o njima u memoarima. 

„Takođe prihvatam, uzimajući u obzir našu gotovo 14-godišnju razliku u godinama, da je apsolutno trebalo da postupam odgovornije i s više poštovanjem kada smo se Natali i ja prvi put sreli pre skoro 20 godina“, dodao je Mobi. 

Mobi nije prvi put govorio o navodnom zabavljanju sa Natali Portman u memoarima. Za magazin Spin 2008. godine je rekao da su imali „veoma kratku aferu“ zbog koje je bio na meti ljutitih obožavalaca Ratova zvezda

„Ne možeš se zabavljati sa mamom Luka Skajvokera, a da te ne mrze iz dna duše“, rekao je, misleći na ulogu koju je Natali Portman tumačila u serijalu o Ratovima zvezda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.