Mlađan Đorđević od Vučića traži potvrdu da radi za rusku službu

3
Foto Đorđe Kojadinović za Nedeljnik

Mlađan Đorđević, jedan od osnivača Saveza za Srbiju, zatražio je od predsednika Srbije Aleksandra Vučića potvrdu da je čovek ruske službe i da je neko ko rukovodi protestima u Beogradu.

“Vrlo dobro znaš da ti je Miki Rakić, kao opozicionaru, dao čudni sertifikat da nisi saradnik britanske službe, jer si to tražio od njega”, navodi se u pismu Mlađana Đorđevića objavljenom u listu Danas.

“Evo sada ja, opozicionar, tražim od tebe da potvrdu ne da nisam, već da jesam čovek ruske službe i neko ko rukovodi ovim protestima. Kad već ne smeš javno da izgovoriš, napiši mi da Rusi preko mene organizuju proteste u Beogradu”, poručio je Đorđević.

On je dodao da jeste bio organizator protesta, ali oni studentskih 1991. i 1992. godine, u vreme kada je i predsednik Srbije bio student.

“Nisam te viđao na tim protestima, jer si ti izabrao da budeš navijač, šešeljevac”, podsetio je Đorđević.

Dodaje da od tada nijedan protst nije organizovao, pa ni ovaj koji se sada dešava.

“Tvoj kraj je počeo”, poručio je Đorđević i predvideo da će Vučić ostati sam “u svojoj pećini sa 40 razbojnika”.

U Beogradu je u nedelju uveče, šesti dan zaredom, održan protest ispred Narodne skupštine. Protesti su održani i u Nišu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Kruševcu i Čačku.

3 KOMENTARA

  1. Kad vidim i čujem ove bezveznjakoviće prosto mi bude žao, što na poslednjim izborima, nisam glasao za Pokret obnove kraljevine Srbije (POKS). Jer svako malo neki naduvani i napareni pomisli da može da vodi Državu, a nije izabran ni u savet mesne zajednice.

  2. Ovi preletaci su najgori, sad da mu Vucic ponudi poziciju, prešao bi na njegovu stranu.

  3. Mlađan Đorđević, neverovatni preletač. Bio u SPO-u, kupio “kožne cipele” agitovao da se učlanim jer imalove. Ite te godine ode sa Danilom Ž Markovićem u Rusiju (ubrzano završio fakultet a da smo se svi pitali kako je i pred kime to ispolagao?). Posle, eto ga sa DOSOM, formira “Naša Srbija” , pa postaje Tadićev savetnik. Ne miruje, sada ima opet neku stranku, opet bi da je tu u prvim redovima i da možda bude i prvi…..Tolike promene u političkoj orjentaciji? Neverovatno

Comments are closed.