“Mislim da je Belivukova grupa snajper pripremila za čoveka koji je objavio rat mafiji…”

1
(BETAPHOTO/MUP SRBIJE/MO)

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da će istraga utvrditi za koji nameru je posedovan i za šta je korišćen snajper sa prigušivačem i većom količinom municije koji je nađen kod pripadnika organizovane kriminalne grupe, koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković, ali da je prema njegovoj oceni taj snajper pripreman za ubistvo čoveka koji je objavio rat mafiji.

„Ne znam da li je to bilo tako, istraga će utvrditi koji su motivi, ali jedini čovek čija bi smrt zaustavila borbu protiv mafije bio bi Aleksandar Vučić. Jedini čovek čije bi ubistvo paralisalo čitavu državu i uvelo je u tešku političku nestabilnost i možda zaustavilo borbu protiv mafije bio bi Aleksandra Vučić“, rekao je ministar Vulin za Prvu televiziju, a saopštilo njegovo ministarstvo.

Ministar je ocenio da je predsednik Srbije sada izloženiji i ugroženiji nego što je bio ranije.

Podsetivši da su se Belivuk i Miljković nedavno u Crnoj Gori sastali sa jednim od „najmoćnijih narkodilera u ovom delu svetu“, sa kojim očigledno imaju zajedničke poslove, Vulin je istakao da su hapšenjem ove grupe pokvareni poslovi jednom od najmoćnijih narko klanova u Evropi i naneti gubitci koji se mere milionima evra.

„Čovek koji ih ugrožava i koji je poveo borbu protiv mafije je Aleksandar Vučić. U ovom trenutku verujem da je bezbednost predsednika još ugroženija nego što je bila, jer se sukobio sa najmoćnijim kriminalcima u Evropi. Na nama je da ga zaštitimo i država je tu“, rekao je ministar Vulin.

1 KOMENTAR

  1. vrlo vesto: mislim!!! ne znam da li je to ok, ministri nebi smeli da plasiraju zutestampe izjave , ali to je moje misljenje.d aje tvrdio morao bi da potkrepi necijom izjavom to, a onda bi bilo i sudjenja.

Comments are closed.