Vlada Srbije razrešila je ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića dužnosti predsednika Koordinacionog tela za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma i na tu funkciju imenovala ministra finansija Sinišu Malog, prenosi Danas.

Vlada je tu odluku donela na sednici održanoj 4. jula.

Mali je, istovremeno, imenovan i za guvernera Srbije u Azijskoj infrastrukturnoj investicionoj banci.

Za zamenika guvernera u toj banci imenovan je savetnik predsednice Vlade za investicije Peđa Sovilj.

Komentara

 1. KVANTNO PRANJE NOVCA
  7. jula 2019. 10:45

  re: Ministar Siniša Mali dobio još dve funkcije, jedna je za sprečavanje pranja novca Izgleda da su shvatili da neće moći ostati još dugo na vlasti pa ubrzavaju sa kvaantnom pljačkom Srbije!

 2. Мр Радомир Шћепановић
  7. jula 2019. 13:41

  Цела Србија је продата преко offshore компанија. Ни једна пљачкашка приврена приватизација у Србији није имала платћен порез. Укините пословање у Србији преко offshore !

 3. ljiljana
  8. jula 2019. 07:21

  Centrifuga ce tu dobro da radi!

 4. Milka
  8. jula 2019. 15:40

  Poznato je da je krajem 2018. bord guvernera Azijske infrastrukturne investicione banke odobrio prijave za članstvo za Srbiju, Alžir, Ganu, Libiju, Maroko i Togo i ovih šest članica će se zvanicno pridružiti toj banci kada završe potrebne procedure u svojim zemljama i deponuju prvu ratu kapitala kod banke. Medjutim, nepoznato je kolika je nadoknada koju će akžtruelni ministar finansija, S. Mali, dobijati za obavljenje funkcije guvernera Srbije u toj banci, a sve (već šestu godinu) iščekujući odluku da li će ili neće moći bti promovisan u doktora organizacionih/ekonomskih/bezbednosnih nauka.

 5. Predragg
  9. jula 2019. 16:21

  Covek bi pomislio da je ovo skinuto sa neke humoristicke emisije ,ali ne, I sam Faraon kaze da je g.Mali najpostenija osoba u SNSs hordi. Imagine all,sto kaze jedna reklama u medijima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.