“Milu je istekao rok trajanja kao konzervi iz ratnih rezervi”: Duško Knežević o političkim “nemirima” u Crnoj Gori

1
Foto Atlas grupa/privatna arhiva

Crne Gore neće biti ukoliko Srbi ne budu imali sva svoja prava u Crnoj Gori, rekao je predsednik Atlas Grupe Duško Knežević.

“Crnoj Gori preti kantonizacija, federalizacija, ili nešto još gore u što sve ovo može da se izrodi. Zato Milo Đukanoviću, još dok imaš vremena, još dok si svestan nemoj da dozvoliš krvoproliće u Crnoj Gori zbog tvog ostajanja na vlasti i zbog tvog fašističkog odnosa prema vernicima u Crnoj Gori. Zato ti šaljem jasnu poruku – moraš se što pre povući”, rekao je Knežević.

On je poručio je jedini ispravan put mirno rešavanje konflikta.

“Moraš se što pre odrediti pre nego što se narod odredi prema tebi, a mislim da će ti onda biti kasno. Onda ceš završiti kao što su završili svi diktatori. Apelujem na sve, bolje je da što pre shvatite da na miran način dovedemo i kroz izbore i kroz tehničku vladu Crnu Goru u mirnu vodu. Bolje je to nego da kroz međusobne sukobe rešavamo budućnost Crne Gore. Apelujem na sve ljude u DPS da se otrezne i da shvate da je Milu Đukanoviću došao kraj, da je to jedan komunistički diktator koji više od 30 godina vlada Crnom Gorom. Shvatite da mu je istekao rok kao što tok istekne staroj konzervi iz ratnih rezervi”, rekao je Duško Knežević, prenosi portač “Borba”.

Knežević i Đukanović su već dugo u sukobu, a mediji su pisali i o tome da je pucano na Kneževića dok se nalazio u Londonu.

1 KOMENTAR

  1. Slušamo tu priču evo preko 20 godina.
    A ovaj histeriše kao bivša žena nakon razvoda u poodmaklim godinama.

Comments are closed.