Uoči druge godišnjice od ubistva Olivera Ivanovića, Milena Ivanović za RTS kaže da se trudi da sagleda sve informacije sa svih strana i da ih uklopi u svoju sliku o tome ko je pucao na njenog supruga. Ona ukazuje da će proces, koji bi trebalo da počne 11. februara, trajati dugo.

Milena Ivanović je rekla da od nadležnih institucija u Prištini nije dobila mnogo informacija o ubistvu Olivera Ivanovića i da je detalje uglavnom saznavala iz medija i od ljudi iz Prištine koji su mogli da joj proslede informacije.

„Uglavnom, sve se završava optužnicama koje su u poslednje vreme podignute, koje su meni, u najmanju ruku, sumnjive, jer sam videla puno nelogičnosti. Pročitala sam deo, nisam mogla sve, ali ono što ima, meni zaista ne uliva baš poverenje, ali ne želim da verujem da je neko spreman da se igra tim stvarima i da neko ne radi ozbiljno na rasvetljavanju slučaja ubistva Olivera“, navela je Milena Ivanović.

Milena Ivanović je istakla da se trudi da bude „neutralna i da ne prima svaku informaciju o ubistvu na način na koji bi trebalo“.

„Trudim se da sagledam sve sa svih strana, da negde to uklapam u svoju sliku, jer sam takvu odluku donela još na samom početku, da ću da se potrudim da ja sama pokušam da napravim svoju sliku svega onoga što se desilo“, rekla je Milena Ivanović.

Dodala je da se istraga koju ona vodi u nekim segmentima poklapa sa zvaničnom istragom.

„Postoje informacije koje su iznenađenje i za mene, postoje informacije koje sam imala na početku, koje se ispostavile da su tačne, ali ne mogu da budem apsolutno sigurna u to što imam, tako da još uvek nastavljam tu svoju istragu i trudiću se da saslušam ljude koji imaju da kažu nešto u vezi toga i da možda i ja dođem do istine ili da se nečije informacije i zaključci poklope sa mojima“, ocenila je Ivanovićeva.

Milena Ivanović je rekla da je za nju najveće iznenađenje bilo što se na optužnici za ubistvo Olivera Ivanovića našla njegova saradnica Silvana Arsović, za koju kaže da mu je bila kao sestra.

„Mislim da je to skandalozno i da je to strašno. Ja se svakodnevno čujem sa njom. Silvana nema nikoga, Oliver joj je bio sve. Čitavog života je on za nju bio neko ko je njen oslonac i prijatelj i to su strašne stvari, kada vas odjednom neko, iz nekog razloga, optuži za tako strašnu stvar, onda to nije ni najmanje lako“, kazala je Milena Ivanović i dodala je da je „apsolutno sigurno da ona nema nikave veze sa onim što joj se stavlja na teret“.

Pripremno ročište optuženima za ubistvo je odloženo za 11. februar zbog toga što nova optužnica nije prevedena na srpski jezik. Milena Ivanović je navela da to nije ništa novo i da je slične stvari prolazila dok se Oliver Ivanović nalazio u pritvoru.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.