Mihina ćerka: “Ako živiš u Srbiji ne znači da si Ciganin. Ali ako to znači biti kao moj otac, onda hvala. To nije uvreda…”

1
Profimedia

Siniša Mihajlović je, uoči finalnog meča Kupa Italije, ponovo pokazao svoj “raskošni” temperament.

Internetom se raširio snimak kako ga policija obuzdava da se obračuna sa navijačem Lacija koji ga je uvredio.

Kako prenosi Sport klub, dan kasnije, Mihajlovićeva supruga otkrila je da ga nisu vređali navijači, već verovatno jedan od policajaca. Mediji su preneli da mu je navijač dobacio: “Zingaro (Ciganin)”.

A njegova ćerka Viktorija je na Instagramu napisala da to “Zingaro” nije uvreda. Uvreda je bilo to što je prethodilo “usrani”.

“Ne treba tako da se reaguje, to je tačno. Toliko puta nisam bila saglasna sa impulsivnim reakcijama mog tate, iako sam njegova ćerka i slična sam temperamentom. Ali sada moram da kažem da ste svi vi neznalice – obraćam se onima koji misle da je to što neko živi u Srbiji znači da je Ciganin! To nije slučaj. I još jedna stvar – uvreda nije u onome ‘Zingaro‘ već u ‘usrani‘. Ako Ciganin znači biti kao moj otac, onda hvala“, napisala je između ostalog Viktorija.


screenshot Instagram


1 KOMENTAR

  1. Koliko sam ja ucio u skoli Italijani pripadaju romskoj grupi jezika, sto znaci da su oni Cigani, em su crni em imaju plave oci sto je njihova odlika, i obrve kao spojleri na jugicu

Comments are closed.