Siniša Mihajlović danas je objavio pismo u Gazeti delo Sport, kako bi se zahvalio svima koji su mu proteklih dana, otkako je saopštio da boluje od leukemije, dali podršku.

„Postoje trenuci u životu kada se susretnete sa protivnikom koga je teško pobediti i problemom koji je teško rešiti. Došao sam do tog trenutka, ali na sreću nisam sam, imam ogromnu podršku. U ovih nekoliko dana sam primio more simpatija, solidarnosti, pozitivne energije koja mi je dala neverovatnu snagu i sigurnost da ću dobiti bitku protiv leukemije“.

„Primio sam na hiljade poruka, sve sam im pročitao, za mene, predstavljaju brigu, zagrljaj i dirnule su me u srce. Bilo je teško, izvinjavam se svima što nisam odgovorio. Odlučio sam ovako, preko Gazete“, piše Mihajlović i zahvaljuje Urbanu Kairu što mu je ustupio prostor.

„Hvala predsednicima klubova za koje sam se borio kao igrač i trener, kako i onima čiji nikada nisam bio član za divne reči koje su mi uputili. Hvala i bivšim saigračima, kao i rivalima sa kojima i protiv kojih sam igrao za podršku“.

„Hvala i navijačima svih boja, i oni koji su mi zviždali i vređali me, sada su mi napisali da se borim. Hvala i prijateljima koje stičem tokom karijere, i hvala svima i onim nepoznatim ljudima koji me poznaju i koji znaju kakav sam čovek. Od predsednika države do pisma u kome mi je klinac nacrtao osmeh, svi ste bitni“.

„Hvala još jednom, vreme suza je završeno, sada je vreme za borbu. Vidimo se uskoro“, napisao je Miha.

Komentara

  1. Jovan Ilić
    16. jula 2019. 22:56

    Samo hrabro Siniša!

  2. JOVANOVIC VLADICA
    28. jula 2019. 00:03

    IMA BOGA BATO DRZI SE IMAS PODRSKU SVIH NAS JA I MOJ NIS SMO UZ TEBE

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.