Bivši predsednik košarkaških operacija Los Anđeles Lejkersa Medžik Džonson je opširno govorio o okolnostima koje su dovele do toga da ode sa te funkcije.

On je istakao da je u dogovoru sa vlasnicom franšize Džini Bas dobio dozvolu da ne bude potpuno prisutan.

Pristao sam jer mi je potvrdila da ću imati moć da donosim odluke, ali sam istakao i da ne mogu da odustanem od svojih poslova koji mi donose novac“, rekao je Džonson.

Ipak, naveo je da nisu svi imali razumevanja za njegov način rada.

“Počeo sam da čujem govorkanja da ne provodim dovoljno vremena u kancelariji ili da ne dajem sve od sebe. Čuo sam da je generalni menadžer Rob Pelinka govorio takve stvari. Iza mojih leđa, a ja to ne volim. I prijatelji su mi govorili da čuju takve priče. Niko mi nije tako zabio nož u leđa“, naveo je Džonson.

Legendarni košarkaš je naveo da je želeo da otpusti trenera Luka Voltona, ali da je dobio protivljenje takvoj odluci, zbog čega je rešio da ode.

“Rekao sam vlasnici da nam treba bolji trener. Prvog dana sam dobio odgovor da treba da razmislimo, drugog sam dobio odobrenje, a trećeg da se stvari vraćaju na početak. Onda se u razgovore uključio potpredsednik za poslovne operacije Tim Heris, koji je prijatelj sa Voltonom. Želeo je da Volton ostane u klubu. Tada sam ja odlučio da odem“, rekao je Medžik, preneo je B92.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.