McDonald’s u Srbiji se po prvi put pridružuje globalnoj akciji „McDelivery Night“ 19.septembra 2019.

  0

  McDonald’s u Srbiji se po prvi put pridružuje globalnoj godišnjoj akciji, koja se dešava po treći put širom sveta, “McDelivery Night In” u četvrtak, 19. i petak 20.septembra od 17,00 časova pa do kraja radnog vremena restorana u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Pančevu.

  Svi koji poruče hranu za dostavu na kućnu adresu u ovom periodu u iznosu do 1000,00 dinara na poklon od McDonald’sa dobijaju dupli čizburger, a svi koji poruče hranu u iznosu većem od 1000,00 dinara na poklon dobijaju BigMac.

  Većina (60%) porudžbina za McDelivery dešava se kasno popodne i uveče, tako da McDonald’s ohrabruje sve širom sveta da se uključe 19. i 20. septembra u “McDelivery Night In” slavlju. Bez obzira da li se opuštate sami ili provodite vreme sa prijateljima ili porodicom, McDelivery je pravi izbor za uživanje u popodnevnim i večernjim satima uz omiljene McDonald’s proizvode.

  “Veoma nam je drago da smo se i mi, u Srbiji, ove godine pridružili globalnoj akciji “McDelivery Night In” i želimo da naše korisnike, koji su našu uslugu dostave hrane na kućnu adresu prihvatili od njenog lansiranja u Beogradu početkom februara 2018, a kasnije kada smo i nastavili da širimo mrežu dostave u Nišu, Novom Sadu i Pančevu, nagradimo. Nastavićemo da širimo mrežu dostave hrane iz naših restorana i na druge gradove u kojima poslujemo, a takođe ćemo nastaviti i da podržavamo ovakve i slične aktivacije.” Izjavila je Desanka Landauer, direktorka marketinga u McDonald’su u Srbiji.

  Tokom 2017. i 2018. hiljade restorana širom sveta je učestvovalo u globalnoj akciji McDelivery Day i omogućeno je gostima da uživaju i zabave se. Ove godine je još obimnija akcija. Najviše restorana do sada će isporučivati omiljenu hranu, a gosti mogu da ostanu kod kuće i uživaju u “McDelivery Night In”.

  Pridružite se “McDelivery Night In” zabavi širom sveta tako što ćete u svojim postovima na društvenim mrežama koristiti #McDelivery.