Max nudi duplo više sadržaja u odnosu na HBO Max, počevši s hit filmom „Dina: Drugi deo” (Dune: Part Two) koji je premijerno dostupan od danas na Max-u i Rolan Garos kvalifikacijama uživo.

Warner Bros. Discovery danas je objavio da je Max, njihova poboljšana striming usluga, službeno dostupna u 19 zemalja širom Centralne i Istočne Evrope, zemljama Skandinavije i na Pirinejskom poluostrvu. Lista zemalja uključuje Andoru, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku Republiku, Dansku, Finsku, Mađarsku, Moldaviju, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Norvešku, Portugal, Rumuniju, Srbiju, Slovačku, Sloveniju, Španiju i Švedsku.

Max nudi pretplatnicima duplo više sadržaja nego što je bilo dostupno na HBO Maxu. Lansiranje Max-a obeleženo je povratkom dugo iščekivane HBO originalne serije „Kuća zmaja“ čija će premijera biti na Max-u 17. juna. Naslovi koji su dostupni od prvog dana su „Dina: Drugi deo” (Dune: Part Two), „Barbi” (Barbie), „Vonka” (Wonka), i Hari Poter filmovi. Premium serije uključuju HBO Originale „The Last of Us“, „Beli lotos” (The White Lotus), „Euforija” (Euphoria), „Pravi detektiv: Zemlja tame” (True Detective: Night Country), „Simpatizer” (The Sympathizer), „Bez oduševljenja, molim” (Curb Your Enthusiasm), zatim drugu sezonu serije „Kuća zmaja“ (House of the Dragon) čija će premijera na Maxu biti 17. juna. Takođe, na Max-u će biti dostupni kultni naslovi poput „Prijatelja” (Friends) kao i omiljene Discovery serije poput „90 dana do venčanja” (90 Day Fiancé), „Šef poslastičarnice” (Cake Boss), „Zlatna groznica” (Gold Rush) i „Goli i prestrašeni” (Naked and Afraid).

Max kombinuje nezaobilazni program HBO Max-a i zanimljive emisije iz Discovery stvarnog života, uz vrhunske sportske sadržaje sa Eurosporta kako bi stvorio potpuno iskustvo gledanja za sve generacije. Na svim tržištima na kojima je Max dostupan u Evropi, to će biti jedino mesto za prenos uživo svakog trenutka, svake osvojene medalje, svakog sportiste i svakog tima tokom predstojećih Olimpijskih igara u Parizu 2024, osiguravajući da obožavaoci ne propuste nijedan trenutak akcije. Pariz 2024 je uključen u sve pretplate, tako da korisnici mogu uživati u potpunom pristupu najvećem sportskom događaju na svetu.

Džej Bi Peret, izvršni direktor i predsednik globalnog striminga i igrica u kompaniji Warner Bros. Discovery, izjavio je: „Danas je značajna prekretnica u globalizaciji Max-a. Imamo bogatu i slavnu istoriju pružanja popularnog sadržaja za gledaoce širom Evrope, od ikoničnih brendova kao što su HBO, Discovery, Warner Bros., DC, Eurosport, TLC. Upravo nas ti snažni izvori sadržaja izdvajaju, a naši gledaoci mogu da se oslone na Max za najbolji sadržaj, bez obzira na njihovo raspoloženje i priliku. S obzirom na to da su lansiranja na više od polovine globalnih tržišta još uvek pred nama, ovo je samo početak sledećeg poglavlja za Warner Bros. Discovery“.

Gerhard Cajler, predsednik za međunarodna tržišta u kompaniji Warner Bros. Discovery, dodao je: „Bilo da se radi o našim blokbaster filmovima, neizostavnim TV dramama, zabavnim emisijama ili uzbudljivom sportskom sadržaju, Max pruža vrhunsko iskustvo gledanja u vuropi. Naša nova i poboljšana aplikacija nudi poboljšanu personalizaciju što olakšava i ubrzava gledanje vaših omiljenih Warner Bros. Discovery emisija. Sa dva različita plana, sportskim dodatkom, proširenom kompatibilnošću uređaja i stotinama distribucionih partnerstava sa najvećim saradnicima u regionu, nikada nije bilo jednostavnije gledati sadržaj svetske klase.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.